|
28.06.2024 20:58

Сергій Жадан розповів про свій роман з відомою та імпозантною депутаткою: перевершила Христину Соловій

Коли на екрани вийшов кліп Христина Соловій та Сергія Жадана, в якому вони цілувалися, здавалося, що все вже зрозуміло. Однак, письменник та співачка продовжували наполягати на тому, що між ними нічого немає. А пізніше знаменитості просто відмовлялися коментувати ситуацію навколо них.

Мовчання настало в той момент, коли закохану пару побачили в місті. Сергій та Христина гуляли, тримаючись за руку, і заперечувати очевидне вже не було ніякого сенсу. У той самий період стало відомо, що письменник розлучається зі своєю дружиною.

Сергій Жадан прокоментував чутки про свій роман з депутаткою

Сергій Жадан прокоментував чутки про свій роман з депутаткою

Христина Соловій зізналася, що дійсно перебувала у любовних стосунках з Жаданом лише після того, як вони розійшлися. Співачка давала інтерв’ю для Маші Єфросиніної, і в ньому розповіла, що виявляється письменник почав до неї залицятися, після чого закрутилося.

Однак, Соловій надовго не вистачило, і вона закохалася в іншого чоловіка. Відбулося розставання, про яке пройшло вельми тихо, адже про любовні стосунки вони не говорили публічно, а особистість свого обранця нині Христина також приховує.

Натомість мережу облетіла новина про те, що Сергій Жадан перебуває у стосунках з відомою українською депутаткою. Нещодавно чоловік дав на цей рахунок коментар.

Так, новина з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Сергій у нас знадобилася сесія інтерв’ю з журналістами для того, щоб дати швидку реакцію на подібні новини.

“Мушу визнати, що про все найцікавіше в своєму житті я дізнався завдяки вітчизняній журналістиці”, – написав письменник.

Тим самим Сергій ані спростував, ані підтвердив роман з Світланою. Примітно, що Сергій Жадан дотримуються своїй моделі поведінки і на зраджує собі, адже з Христиною він поводився так само.