Аліна Гросу заінтригувала колишніх Комкова і Полянського трояндами від нового залицяльника: “Особливий день”

Молода, успішна, талановита українська співачка Аліна Гросу заінтригувала користувачів появою нового бойфренда її житті, адже після всіх невдалих стосунків – вона заслуговує на щастя.

Музична виконавиця Аліна Гросу отримала невдалі уроки від життя в стосунках, адже після невдалого шлюбу, після наступного мужнього плеча – знову залишилася наодинці зі своїми, здавалося, розбитими та нереалізованими планами на жіноче щастя.

Після гучного розкішного весілля в Італії з московським бізнесменом Олександром Комковим, влітку 2019 року співачка світилася від щастя. Яке потрясіння публіка зазнала, коли через пів року молоді розлучилися й роз’їхалися. Зізнається, що проблеми одруженого подружжя почалися відразу після весілля. З неприємністю та болем згадує всю цю історію.

Аліна Гросу та її колишній чоловік Олександр Комков
Аліна Гросу та її колишній чоловік Олександр Комков

Втіху та порятунок, а також захист та підтримку знайшла в обліку російського актора Романа Полянського, проте й тут зірку спіткала невдача, тому без будь-яких подробиць та детального пояснення від улюблениці, з початку війни стало зрозуміло – пара не разом.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Аліна Гросу заінтригувала трояндами від нового залицяльника

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram артистка поділилася досить цікавою світлиною, де показала розкішний букет троянд й загадкового заінтригувала шанувальників підписом: “Занадто особливий день”.

Аліна Гросу заінтригувала трояндами від нового залицяльника

Можна накидати здогадок, що це від таємничого залицяльника або у нашої красуні давно є новий бойфренд, адже такі достойні жести уваги роблять ті, хто намагається по-справжньому справити гідне враження й сподобатися людині. Тому, ми чекаємо всіх деталей з вуст самої Аліни Гросу, аби підтвердити чи навпаки спростувати всі теорії.

Схожі статті

Зробити брови, як раз плюнути: 45-річна Оля Полякова показала, чим заміняє гель для брів — дешево й сердито

Мрієте про брови, як в Олі Полякової? Звісно, можна бігти до магазину за дуже дорогим гелем, щоб досягти бажаного результату. А можна скористатися порадою самої Олі, зекономивши час та гроші.

Сталося на вулиці із самого ранку: 36-річна Леся Нікітюк довела, що критика в інтернеті — це не найгірше

Смачний сніданок на свіжому повітрі в чудовій компанії. Що може піти не так? Леся Нікітюк вирішила на власному прикладі продемонструвати, що неприємні сюрпризи можуть з'явитися дуже неочікувано.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Андрія Доманського вперше: вона як сестра-близнючка Лідії Таран

Андрій Доманський — багатодітний батько, який дуже любить своїх дітей. Таку ж сильну любов він дарував жінкам, які народили йому нащадків. А за життя 49-річний телеведучий був у 3 різних шлюбах!

“Дзвінок в Обленерго”: мама Сердючки Інна Білоконь показала, чим закінчилася авантюра її полтавської мами

Сьогодні навіть люди, які ніколи не цікавилися тим, хто постачає їм електроенергію, чудово знають контакти свого обленерго. Але Інна Білоконь показала, як важко буває зв'язатися зі спеціалістом.

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!