|
01.07.2024 13:15

“Така наша доля дівоча”: Кароль вперше прокоментувала слова Дана Балана про їх любовний роман – кохає досі

Нещодавно стало відомо, що молдавський співак Дан Балан, якому багато років приписували роман з українською співачкою Тіною Кароль, несподівано приїхав до Буковеля. За випадковим збігом обставин, у цей же час артистка також оприлюднила фотографії з локації дуже схожою на Карпати. Багато хто запідозрив, що Тіна опинилася в одному місці з Даном не просто так.

Дан Балан вперше за 2 роки з’явився в Україні
Дан Балан та Тіна Кароль засвітилися одночасно в Карпатах

А поки що шанувальники гадають, що ж насправді відбувається між суддями “Голосу”, Кароль вперше відреагувала на слова Балана, про те, що вони не спілкувалися два роки. Отже, у ТГ-каналі скандального блогера Богдана Беспалова з’явилося відео, на якому Тіна Кароль на одному зі своїх концертів сказала, що чоловіки завжди їй щось обіцяють, а потім пропадають і кажуть, що два роки не спілкувалися з нею. Йдеться про гнівний пост Дана Балана у його ТГ-каналі, який був звернений до учасників фан-групи “DanTina”, де він просить залишити його та його родину у спокої та зізнається, що між ним та Тіною Кароль ніколи нічого не було. Мало того, артист каже, що двоє не спілкувалися з Тіною.

“Така наша частка дівоча …”, – говорить зі сцени співачка і робить висновок, що жінки зберігають любов до чоловіків набагато довше, ніж протилежна стать.

У залі лунає гучний сміх. Богдан Беспалов опублікував уривок цього відео зі своїм коментарем:

Тіна Кароль вперше висловилася про роман із Даном Баланом: її версія

“Це схоже на клініку. Коли немає чим зачепити і тримати бедиханне тіло «любові» ДанТіна в морозилці роками. Тіна так і не зрозуміла, що це вже виглядає недолуго і соромно”,- написав своє ставлення до висловлювань Кароль на публіці Беспалов.

Реакція його читачів була відповідною.

Тіна Кароль вперше висловилася про роман із Даном Баланом: її версія

Насправді вже давно відомо, що любовний роман Тіни Кароль і Дана Балана був піар-ходом для залучення аудиторії до проєкту. Швидше за все, Тіна просто вирішила порушити цю тему, щоб трохи “розворушити” глядачів на своєму концерті.