Тендітна, ніжна, чарівна: Тіна Кароль показалася в білій сукні за 74 тисячі гривень – крутіша, ніж весільна

Українська співачка Тіна Кароль засвітилася на концерті у неймовірно красивій плісированій білій сукні від відомого бренду. Нині вона вже може собі таке дозволити.

В одному з інтерв’ю співачка Тіна Кароль зізналася, що ніколи не дивувала великої уваги повсякденному гардеробу, проте витрачає величезні суми на свої сценічні вбрання. В інтернеті неодноразово обговорювали її концертні сукні, які часом навіть виглядали надто епатажно, проте більшість із них викликали захоплення.

Так, напередодні Тіна Кароль виступила у Києві разом зі своєю колегою співачкою Юлією Саніною. Обидві з’явилися на сцені у неймовірно красивих повітряних сукнях із напівпрозорої плісованої тканини. Саніна обрала образ у блакитному кольорі, який доповнила сріблястими високими чоботями. Тіна Кароль зупинила свій вибір на білому платті з плісованої тканини ручної роботи від українського бренду J’amemme.

Адміністратори найвідомішого фан-акаунта співачки в Instagram знайшли її сукню на сайті бренду та з’ясували його вартість. За даними фанатів вбрання коштувало трохи більше 74 тисяч гривень. Навіть для концертного образу це дуже дорого, проте Тіна може собі це дозволити зараз.

Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень
Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень

“Ой випадок, коли все вбрання личить- і біле і чорне, і широке і по фігурі, і довге і коротке”, “Тендітна, ніжна, просто чарівна і така зворушлива”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що нещодавно артистка зізналася, що на зорі своєї творчої кар’єри зазнавала деяких фінансових труднощів. Спілкуючись із шанувальниками Тіна Кароль розповіла, що організатори її виступу на “Євробаченні” у 2006 році навісили на молоду співачку кредит, який вона виплачувала кілька років. До того ж Кароль зізналася, що вибір пісні, костюма та оформлення номера в ті роки суворо контролювалися з боку високих начальників, тому їй довелося підкоритися. Зараз би вона зробила все інакше.

Тіна Кароль на Євробаченні 2006
Тіна Кароль на Євробаченні 2006

Нагадаємо, що у травні 2023 року на “Євробаченні” у Ліверпулі Тіна Кароль повторила свій номер, лише вже у своєму прочитанні.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.