|
01.07.2024 18:15

Найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика похвалилася талантами маленького сина – “Роздивляємося шедеври”

Учасниця двох сезонів “МастерШеф” власниця мережі турагентств Катерина Велика хоч і не стала переможницею кулінарного шоу, але назавжди здобула симпатії телеглядачів, які з величезною цікавістю, після закінчення проєкту, стали стежити за її насиченим життям. Ще на шоу жінка зізнавалася, що її матеріальний достаток дуже високий і завжди гордо розповідала про чоловіка, який виконує всі її бажання. За це Катю почали називати – найбагатшою учасницею “МастерШеф”. Велика, зважаючи на все, була не проти.

Зірка МастерШеф Катя Велика

Насправді життя Катерини здається багатьом казковим – вона може дозволити собі будь-які найдорожчі вбрання та прикраси, багато подорожує світом і ні в чому собі не відмовляє. Завдяки фінансовому забезпеченню чоловіка, який успішно займається інвестиціями, Велика може не думати про добробут сім’ї та повністю присвятити себе вихованню єдиного сина, якого народила у 40 років.

Зірка МастерШеф Катя Велика з з чоловіком та сином

Зазначимо, що ця подія стала однією з найважливіших у житті Катерини. Заради виховання хлопчика кулінарка відклала реалізацію своєї головної мрії – відкриття власного ресторану. І, здається, зовсім не шкодує про це.

Так, напередодні Катерина Велика оприлюднила милий пост, де з гордістю похвалилася подарунком від маленького сина, який став для неї дорожчим за будь-які діаманти та машини.

Найбагатша учасниця МастерШеф Катерина Велика показала подарунок сина

“Мені дарували квіти, діаманти та авто, але цей подарунок найдорожчій. Прибіг син і каже: «Матуся, це тобі, я намалював все це для тебе, я кохаю тебе до луни, там ще й квіти, я знаю, що ти їх любишь» Мені здавалось, що моє серце вистрибне, хоча я не фанатка мистецтва. Альбом з 40 малюнками та квітами”,- поділилася Катя Велика.

Найбагатша учасниця МастерШеф Катерина Велика показала подарунок сина

Усі її передплатники ахнули від розчулення і називали кулінарію – найдбайливішою та найчудовішою мамою. А що ви скажете з цього приводу?