|
01.07.2024 18:48

50-річна Олена Мозгова показала, з чого починається її ранок щодня – є кому сказати “дякую” за це

На своїх сторінках у соціальних мережах продюсерка Олена Мозгова дуже рідко розповідає про особисте життя. Здебільшого її публікації присвячені різноманітним благодійним проектам, а також зборам для ЗСУ. Зазначимо, що разом зі своїм молодим чоловіком – співаком Володимиром Ткаченком, який виступає під звучним псевдонімом Девід Аксельрод, продусерка вже 10 років докладно висвітлює тему війни в Україні. Для Олени це стало сенсом її життя.

Олена Мозгова показала, з чого починається її ранок

Так, напередодні 50-річна Мозгова поділилася фотографією, на якій було знято її звичайний ранок. У кадрі маленький столик на терасі, на якому стоїть красива таця з вазою з букетом лаванди та свічками та чашка з ароматною кавою.

Олена Мозгова показала, з чого починається її ранок

“Дякуємо за свої ранкові кави Захисникам та Захисницям! Віримо у Перемогу! Донатимо і допомагаємо ЗСУ!”,- написала Олена у коментарі.

Нагадаємо, що у 2024 році Олена Мозгова запустила збір коштів, учасникам якого дарує незвичайні футболки та барвистим принтом за мотивами малюнків її молодшої дочки Соломії. Усі роботи 8-річної дівчинки Мозгова із задоволенням публікує у своїх соціальних мережах.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки
Олена Мозгова похвалилася футболкою з малюнком своєї молодшої дочки

Багато хто відзначає, що у Соломії безперечно є художній талант. Деяки прогнозують їй велику кар’єру.

Також у Олени є двоє дорослих дочок – старша Зоя від перших стосунків, середня – Євгенія від співака Олександра Пономарьова. Обидві дочки зараз дуже рідко з’являються у її соціальних мережах. Відомо, що 30-річна Зоя досі продовжує шукати себе і минулого року вирушила до Індії, 26-річна Євгенія живе та працює за кордоном.

Олена Мозгова показала на одному фото всіх своїх доньок