“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Як відомо, Олені Миколаївні далеко не одразу вдалося знайти своє справжнє щастя. Продюсерка неодноразово раніше говорила про скептичне ставлення до концепції шлюбу та штампу в паспорті. Зірка взагалі не збиралася виходити заміж, тим паче, що на момент її популярності, вона вже була двічі мамою і пережила непросте розставання з Олександром Пономарьовим.

Примітно, що зі співакам вона розписана також не була. І композитору Миколі Мозговому зять не надто подобався. Дочці він допомагав під час розірвання союзу. Однак, обидві дочки Олени ставилися до цього зовсім інакше, і воліли залишитися з батьком. Але з часом все заспокоїлося, а продюсерка знайшла своє кохання.

Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Олена Мозгова приголомшила зовнішнім виглядом – у 21 рік та у 50
Олена Мозгова розповіла, як ставиться до стосунків на відстані

Своє життя вона пов’язала з виконавцем Девідом Аксельродом, який значно молодший за неї. Коли пара дізналася про спільну дитину, то побралася. Закохані і нині разом.

А Олена Миколаївна якщо щось і розповідає про особисте життя, то обмежується короткими висловами, які залишають за собою багато запитань.

Наприклад нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook селфі, на якому її зафіксовано із заплющеними очима. У коментарі до фото, на якому вона позує з яскравою помадою і гладко зачесаним назад волоссям, продюсерка висловилася про стосунки на відстані.

“Не кілометри розділяють… Розділяє недосказаність і мовчання”, – написала вона.

Нагадуємо, що після 24 лютого Олена Мозгова активно підтримувала Україну інформаційно, а також готувала для захисників. У своєму блозі вона неодноразово критикували своїх колег та різноманітних виконавців за їх поведінку, творчість, тощо. Але зараз продюсерка здебільшого сфокусована на собі і подібних публікацій на її акаунті все менше.

Схожі статті