|
01.07.2024 19:45

“Діти з’їхали і тепер батьки живуть окремо”: Лілія Ребрик ошелешила правдою про життя в шлюбі з Диким

З березня 2024 року сім’ю телеведучої та актриси Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого можна сміливо назвати багатодітною. 15 числа на світ з’явилася їхня третя дочка, яку назвали гарним ім’ям Аделіна. У родині росте ще дві дівчинки – 12-річна Діана та 5-річна Поліна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Адже, незважаючи на радісну подію, Лілію регулярно атокували “хейтери”, які всерйоз звинувачували подружжя, що народження третьої дитини було сплановано для того, щоб Андрій Дикий міг скористатися пільгами з мобілізації. Ребрик навіть довелося ставити декого на місце.

А напередодні зірка знову звернулася до передплатників – цього разу до тих, хто пише, що старша дочка Діана зовсім зникла із соціальної сторінки зіркової мами. Лілія зазначила, що питання, які їй ставлять в особистому листуванні, здебільшого виглядають дуже нетактовно.

Лілія Ребрик зізналася, куди поділися її старші дочки від Андрія Дикого

“Так ось, поясню. Дітей я знімаю тільки тоді, коли вони не проти і мають для цього настрій. До речі, це стосується і Адель також. А підлітковий вік, як відомо, дуже чутливий та нижній. Тож мене, наприклад, не дивує, що Діані стало просто нецікаво”, – пояснила Лілія.

Далі вона зазначила, що зі своїм чоловіком Андрієм Диким вони завжди прислухаються до думки дітей та ставляться до них із повагою. Якщо хтось не хоче бути у кадрі, батьки не змушують. Ребрик закликала своїх критиків згадати свої підліткові роки. На завершення посту телезірка вирішила пожартувати та запропонувала на вибір кілька варіантів відповіді – чому вона знову в кадрі одна?

“1. Старші діти няньчать молодшу (про це буде окремий пост). 2. Діти зʼїхали і тепер батьки живуть окремо. 3. Не знайшла, кого з дітей змусити зі мною сфотографуватися”, – написала Лілія Ребрик та запропонувала своїм передплатникам ще свій варіант відповіді.

Нагадаємо, що сім’ю Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди називали найміцнішою та найромантичнішою у шоубізі. Стільки сімейних фотосесій не було, мабуть, у жодній зірковій родині. Кожне свято чи сімейну подію, Ребрик та Дикий обов’язково фіксують на камеру. Єдине, хто може створити їм конкуренцію – це дружина Віктора Павліка, яка майже щомісяця проводить професійні зйомки з дитиною та чоловіком.