“Мої зефірки”: Лілія Ребрик показала, як виросли її доньки від Андрія Дикого – копія зіркової матусі

Відома телеведуча, акторка й навіть танцівниця Лілія Ребрик, показала як виросли її доньки від хореографа Андрія Дикого. Дівчатка – копія зіркової матусі.

Нерідко в блозі героїні нашого матеріалу побачиш коханого чоловіка, доньок та навіть територію будинку, за яким родина намагається доглядати своїми силами. Цього разу жінка продемонструвала, як виросли її єдині донечки в шлюбі з Андрієм Диким.

Вона зібрала обидвох сестер, аби зробити їхнє спільне фото. Крім посмішок та доглянутого зовнішнього вигляду, дівчатка можуть похизуватися модними луками на сезон весни 2023. Старша Діана обрала повністю рожевий костюм в клітинку, такого ж кольору окуляри та жовті кросівки. Молодша Поліна одягла на себе багатий спектр кольорів: рожеву панаму та футболку, джинсову куртку, штани кльош в смужку, кросівки та доповнила образ сумочкою м’ятного та сріблистого кольору.

“Мої зефірки”, – з любов’ю підписала світлину Лілія.

Лілія Ребрик показала, як виросли її доньки від Андрія Дикого

Нагадаємо, що батьком дівчат є відомий танцівник, прекрасний хореограф, який відданий своїй справі – Андрій Дикий. Доля звела майбутнє подружжя на проєкті “Танці з зірками”. Ще на паркеті глядачі зрозуміли, що між ними панує вогонь та почуття не тільки в танці. Тому, згодом такі пророцтва глядачів виявилися правдивими.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Цього місяця Лілії Ребрик виповнилося 42 роки. З цієї нагоди жінка поділилася власними почуттями та переживаннями. Їй не хотілося святкувань, подарунків, квітів. У війну зовсім інакше починаєш сприймати життя й дякуєш тому, хто важко виборює кожен прожитий день. Єдине бажання, яке загадала зірка в той день – відоме всім українцям, які прагнуть жити під мирним небом.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.