|
02.07.2024 16:22

“Готуємось підхопити”: зірка ТСН Наталія Островська показала, як працює їхній стіл, який “втік” від ведучих

Втім, робота у прямому включені завжди має під собою певний ризик різноманітних конфузів та невдач. Залежить це і від людського фактору, і від професійності ведучих, і від справності техніки, яка в будь-який момент може дати збій. Подібне стається в будь-якій країні і на будь-якому каналі, в незалежності від оснащення та рівня спеціалізації робітників.

Але безумовно найбільша відповідальність лежить на плечах саме медійної людини, яка зустрічається з цим обличчя в обличчя і може або продемонструвати свою непідготовленість, або навпаки показати глядачам власну зібраність та вміння впоратися з екстремальною ситуацією.

Свого часу справжній фурор справила Марічка Падалко, яка втратила зуба під час мовлення. Зірка навіть мімікою не подала вигляду, що оконфузилася або розгубилася.

І це стало Всесвітньою новиною: українську телеведучу показували абсолютно повсюди, а колеги робили у своїх сюжетах компліменти Марічці, яка змогла підняти планку журналіста до неймовірних висот.

Ведуча ТСН після конфузу з утікаючим столом показала, як готується до ефіру

Ведуча ТСН після конфузу з утікаючим столом показала, як готується до ефіру

На українському телебаченні мало кому вдасться перевершити Марічку без переднього зуба, але все ж таки смішні ситуації продовжують ставатися. Зокрема нещодавно у студії телеканалу 1+1 у ведучих просто втік стіл. Вони не розгубилися, посміхнулися та продовжили мовлення, а колеги їх підтримали.

Тож нещодавно Наталія Островська, яка працює ведучою програми новин більше трьох років показала, як вони зі Святославом Гринчуком готуються до прямого ефіру, і зокрема показала той самий виїжджаючий стіл.

Ведуча ТСН після конфузу з утікаючим столом показала, як готується до ефіру

Нагадуємо, що особливо Наталі Островська показала себе 2022-го. На той момент вона працювала на каналі всього декілька місяців, але швидко перехопила ініціативу і знаходилася в ефірах цілими днями.