“Втратила свідомість у прямому ефірі”: нова зірка ТСН Наталія Островська пояснила, чому зникла з екранів

Нова зірка плюсів Наталія Островська з'явилася на телеканалі, коли її колеги роз'їхалися по відпустках та відрядженнях. На той момент її позиція була дуже хитка, і вона про це попереджала новоспечених фанатів. Зараз знаменитість внесла деяку ясність стосовно її кар'єри.

У серпні цього року на телеканалі “1+1” з’явилася нова зірка, ведуча новин “ТСН” Наталія Островська. Дівчина тривалий час виконувала обов’язки репортерки, і була добре знайомою для глядачів програми. Коли Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко та Лідія Таран відправилися у відрядження та відпустки, для молодої журналістки з’явилася можливість проявити себе у студії, і вона почала вести ранкові ефіри.

Коли основний склад колективу повернувся, Наталію перемістили на нічні ефіри, а у вересні вона зовсім зникла за кранів. Що ж сталося?

Нова програма на “1+1”

Островська довгий час відмовчувався. Хоча було зрозуміло, що вона знову повернулася до обов’язків репортерки. Дівчина попереджала глядачів про те, що є шанс того, що вона не закріпиться за своєю позицією і повернеться до минулої посади. І здавалося, що так і сталося.

Але нещодавно вона змогла порадувати аудиторію хорошою новиною. Вона стане ведучою нової програми, яке має пряме відношення до її колишньої позиції. Тепер Наталія Островська вестиме “ТСН: 10 вражаючих подій дня”. Це насправді схоже на ситуацію з Соломією Вітвіцькою, для якої також створили програму через її популярність.

Також, поки Наталія Островська відпочивала від ролі телеведучої, вона займалася важливою справою. Вона проводила онлайн зустріч зі студентами, від яких почула безліч цікавих історій.

Наталія Островська пояснила, чому раптово зникла з ТСН

Наприклад, її увагу привабила історія про те, як жінка втратила свідомість у прямому ефірі прямо у студії.

Схожі статті