Рубрики: Новини
07.07.2024 10:06

Соловій отримала відповідь від чоловіка, якого впустила у своє життя, але не в серце: “Маніпулює людьми”

Христина Соловій отримала публічну відповідь від чоловіка, якого впустила у своє життя, але не в серце. Не пройшло і доби, як герой її зізнання відреагував на гучні заяви.
Поділитися

Останнім часом Христина Соловій не відмовляла собі можливості прокоментувати творчість своїх колег, і зокрема сильно критикувала тих, хто співав російською мовою, і тим паче тих, хто виступав на території російської федерації.

Її думки викликали чимало дискусій в мережі та навіть суперечок. Хтось повністю підтримував артистку, хтось навпаки демонстрував свою незгоду. Христині навіть довелося зробити кілька звернень до своєї публіки, щоб уточнити деякі моменти. Але судячи з усього, скандальні етапи в її кар’єрі не завершилися. На цей раз Христина вступила у невеличку боротьбу зі своїм колегою Артемом Пивоваровим.

Артем Пивоваров відповів на заяву Соловій щодо примусової співпраці

Артем Пивоваров відповів на заяву Соловій щодо примусової співпраці

Так, днями Христина дала коментар, в якому зізналася, що нібито її співпраця з Артемом була примусовою. Мовляв, вона не хотіла записувати з ним композицію, але фільм цього вимагав, і довелося піти на поступки.

Артем не змусив чекати довго на свою відповідь, і одразу відреагував на слова коліжанки, і доволі жорстко.

“Цей тиран маніпулює людьми. Він змушує записувати із собою дуети, він змушує людей співати. Він змушує людей танцювати. Хто заборонить цього тирана, і чому ви його слухаєте? Люди, схаменіться!”, – заявив Артем Пивоваров у гуморній манері.

Христина Соловій поки що не відреагувала на сказане. Але варто відмітити, що вона часто залишає випади на свою адресу взагалі без відповіді, повністю їх ігноруючи.

Нагадуємо, що декілька місяців тому між Христиною та Машею і Єфросиніною стався також скандал, який був викликаний мовним питанням, а також коментарями журналістки на рахунок того, що співачка ге ставиться до всіх виконавців обʼєктивно. Тоді ж прозвучало зізнання, що Христина була коханкою Сергія Жадана.