Рубрики: Новини
07.07.2024 20:13

Камалія зізналася, що насправді відчуває до колишнього чоловіка-мільярдера Захура: співачка нічого не забула

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, які в неї стосунки з Мохаммадом Захуром. Колишнє подружжя не живе разом більше двох років, але що з їхнім коханням?
Поділитися

Знаменита українська співачка Камалія більше 20 років прожила у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Здавалося, що ця сім’я точно пройде абсолютно усі труднощі разом. Зокрема, до свого материнства артистка йшла понад 10 років. Зірка багато лікувалася, і навіть оперувалася у Сполучених Штатах Америки.

Її чоловік лише згодом зізнався, що насправді ніколи не наполягав на народженні спадкоємців. Мовляв, в нього на той момент вже було двоє дітей, і ніякої необхідності у цьому для нього особисто не було. Але він усіма силами підтримував кохану дружину, яка мріяла народити дитину. Тож цей шлях вони пройшли рука об руку.

Камалія розповіла, які в неї стосунки з Мохаммадом Захуром

 Камалія розповіла, які в неї стосунки з Мохаммадом Захуром

Але 2 роки тому все кардинально змінилося. Зокрема артистка була змушена зізнатися, що дійсно розлучилася зі своїм чоловіком. Вперше просто про це запідозрила, коли почула свіже інтерв’ю зіркового подружжя. У ньому Камалія скаржилася на те, що благовірний не встав на її сторону у конфлікті з падчеркою.

Але причина розлучення названа не була. Публіка досі здогадується, що сталося між колись закоханими співачкою та бізнесменом. Окрім того, інколи вони поводяться так, наче нічого не змінилося. Зокрема, артистка у Великобританії зупиняється в гостях у бізнесмена, а він приїжджає до України і селиться у їхньому палаці.

Коли почали ходити чутки щодо поганого ставлення підприємця до своєї колишньої коханої Камалія випустила звернення, в якому заявила, що мільярдер являється дуже хорошою та благородною людиною, і ніколи на таке б не пішов.

Деякі вважають, що насправді на фото були синці від косметологічних процедур. Але досі невідомо, що сталося зі співачкою, і хто це з нею зробив. Натомість між нею та мільярдером панує неймовірна гармонія та така атмосфера, що інколи публіка впевнена — вони знову будуть разом.