Рубрики: Новини
08.07.2024 20:02

Готується до ефіру, щоб розповісти про найважливіше: Соломія Вітвіцька показала відео з гримерки 1+1

Соломія Вітвіцька завжди підтримувала діточок та ділилася своєю діяльністю з підписниками. Але зараз вона говорить зовсім про інше, і це варто почути кожному з нас.
Поділитися

Соломія Вітвіцька — не лише професійна журналістка та прекрасна дівчина, а також приклад надзвичайно чуйної та доброї людини. Телеведуча 1+1 завжди турбується про людей, а особливо багато уваги приділяє дітям. Зокрема, щоп’ятниці Вітвіцька відвідувала Охматдит, щоб підтримати маленьких пацієнтів та їхніх батьків концертом. Разом з нею до благодійних ініціатив долучалися багато зірок. Нещодавно з Соломією до дітей приходила Настя Каменських.

Але сьогодні Охматдит, як ніколи раніше, потребує підтримки не лише від відомих людей, а й від кожного з нас, від кожного українця. На власних сторінках Соломія Вітвіцька розповідає, як можна долучитися до важливої справи. Також телеведуча одразу ж розповіла про ситуацію в ефірі 1+1.

Соломія Вітвіцька розповіла про допомогу дітям

Зусилля докладають й інші знаменитості, серед яких Леся Нікітюк, яка особисто відправилася до дитячої лікарні, щоб забезпечити маленьких пацієнтів та їхніх матусь усім необхідним. Відгукнувся на потреби й Василь Вірастюк, який здав кров та закликав кожного, хто має таку можливість, також прийти у відповідний центр в Києві.

Якщо ви не знаходитеся в столиці, то підтримати лікарню можна долучившись до зборів, які офіційно організовані власним фондом Охматдит. Після сьогоднішніх подій багато людей потребують підтримки, тому кожен внесок є важливим та цінним.

Соломія Вітвіцька розповіла про допомогу дітям

Зараз, як ніколи раніше, нам потрібно об’єднуватися. Тільки об’єднані ми можемо пройти крізь найскладніші часи та не лише зберегти Україну, а й забезпечити для неї та для нашого народу процвітання. Пам’ятайте, що не буває занадто малих донатів чи недостатньої допомоги. З маленьких вчинків можна створити великі речі. Важливо діяти, не піддаючись на маніпуляції тих, хто хоче посіяти між нами розбрат. Єднаймося, бо всі ми — українці.