Рубрики: Новини
09.07.2024 18:55

“Несподіванкою став”: Злата Огнєвіч прокоментувала втечу Олега Винника за кордон та її реальні причини

Знаменита українська виконавиця Злата Огнєвіч вперше публічно прокоментувала еміграцію Олега Винника за кордон та її реальні причини. Співачка знає більше?
Поділитися

Олег Винник має величезний репертуар українською мовою, завжди говорив про свій патріотизм та любов до Батьківщини. Однак насправді вже багато років проживає в Німеччині в Берліні, де в нього є нерухомість і навіть студія звукозапису.

Ще наприкінці 2021-го артист скасував декілька своїх концертів, посилаючись на дуже погане самопочуття. Мовляв, хвороба горла не дає йому можливості виконувати пісні. Тим не менш, вже через декілька місяців стало відомо про його втечу. Зірка сховався за кордоном і доволі довго не виходив на зв’язок. Замість нього це зробила юрист, яка пояснила, що він лікується.

Злата Огнєвіч прокоментувала втечу Олега Винника

Злата Огнєвіч прокоментувала втечу Олега Винника

Вже пізніше Олег наважився на велике інтерв’ю, в якому неодноразово говорив про те, як займається благодійністю та намагається наблизити перемогу України. Тим не менш, його тези були вщент розкритиковані, а серед колег в нього все менше друзів. Зокрема Оля Полякова заявила, що співпраця з виконавцем влетіла їй у велику копійку.

До сьогодні Злата Огневич не говорила про своє ставлення до колеги. Однак, ця ситуація також змінилася. Виконавиця дозволила собі декілька вельми гострих коментарів.

« Несподіванкою для мене став Олег Винник, бо його творчість і позиціонування кардинально відрізняються від його теперішньої позиції. Артисти, які залишили Україну, можуть мати свої причини і обставини, які їм відомі. Я переконана, що кожен має право на власний вибір, але цей вибір завжди відображає його справжню суть і позицію”, – зазначила Злата.

Співачка при цьому підкреслила, що сама відповідає власним вимогам і залишилася з Україною попри страх та небезпеку.

Зірка продовжує гастрольну діяльність, збирає кошти, привертає увагу до подій в Україні, і варто відмітити, що активно продовжує рости як виконавиця.