Рубрики: Новини
10.07.2024 19:50

Їй пророкують карколомну кар’єру: Мозгова показала свою молодшу дочку від Аксельрода – “Хтось там позаду”

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила свіжу фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила 9 років тому від співака Девіда Аксельрода.
Поділитися

Продюсерка Олена Мозгова неодноразово була одружена і виховала вже двох дорослих дочок. Старшій Зої, народженій у першому шлюбі, про який Мозгова практично нічого не розповідає вже виповнилося 30 років. Середня Євгенія, яка у 2024 році відзначила 26-річчя, з’явилася в офіційному шлюбі зі співаком Олександром Пономарьовим. Втретє Мозгова вийшла заміж за молодшого на 9 років музиканта Володимира Ткаченка, який виступає під гучним псевдонімом Девід Аксельрод. Незабаром у сім’ї з’явилася ще одна дівчинка, яку назвали красивим ім’ям Соломія.

Олена Мозгова з усіма своїми доньками.

І незважаючи на те, що багато хто вважав стосунки між продюсером та молодим артистом не серйозними, парі вдалося довести, що між ними справжні почуття. Аксельрод завжди публічно освідчувався в коханні своїй дружині і називав її не інакше, як “королева”. Тепло та трепетно ​​ставляться батьки і до своєї 9-річної доньки, яка росте дуже творчою та талановитою дівчинкою та копією свого тата.

Олена Мозгова з дочкою Соломією

Так, у 2024 році Олена Мозгова стала публікувати пости з малюнками маленької Солі. У коментарях багато хто писав, що у дівчинки “художній талант” і попереду на неї чекає велика кар’єра. Олена, у свою чергу, не загадує, а просто продовжує підтримувати дитину в її починаннях.

Молодша дочка Олени Мозгової від Девіда Аксельрода вразила художніми талантами

Так, продюсер вирішила перевести малюнки Соломії на футболки, які дарувала всім, хто перерахує донат для ЗСУ. Багато підписниць Олени, у тому числі зіркові колеги, вже отримали модну обновку.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки

А нещодавно Мозгова оприлюднила свіже фото із Соломією. У кадрі дівчинка сиділа у машині на задньому сидінні.

Олена Мозгова показала свою молодшу доньку від Аксельрода

“Мені погода норм) а хтось там позаду втомився від жару”, – написала Олена.

Є ще кілька атмосферних фотографій, які були зроблені під час їхньої спільної поїздки до Львова. Маленька Соломія вперше була в цьому стародавньому та дуже гарному місті та із задоволенням позувала на тлі його пам’яток.

Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова