Рубрики: Новини
12.07.2024 14:54

Ольга Мартиновська вразила правдою про те, що їй доводиться робити на МастерШеф: “Мій прямий обов’язок тут”

Вважаєте, що судді "МастерШеф" просто тішать глядачів своєю красою в кадрі та куштують смачні (та не дуже) страви? Ольга Мартиновська зізналася, що вона виконує значно більше обов'язків.
Поділитися

День Незалежності нашої прекрасної України — це надзвичайно важливе для кожного свято. Автори “МастерШеф” вирішили зробити його ще приємнішим для шанувальників кулінарії та анонсували початок трансляцій нового сезону проєкту. Тож уже 24 серпня, як і завжди о 19:00 кожен фанат може вмикати СТБ з упевненістю в тому, що для нього кілька наступних годин пройдуть цікаво та яскраво! Але доки кожен з нас чекає на цю бажану подію, судді проєкту діляться кадрами залаштунків “МастерШеф”, оскільки знімання досі тривають.

Найчастіше цікаві пости можна побачити у головної красуні шоу — Ольги Мартиновської. До неї, ймовірно, саме час звертатися не інакше, ніж “Ваша Величносте”. Учасники та глядачі давно бачили в Ользі дещо королівське, тому вона вирішила підтвердити це на ділі.

Ольга Мартиновська розповіла про свої обов’язки на МастерШеф

Звісно, навіть таку світлину Мартиновська підписала з притаманним їй гумором. Але трон та корона на кухні “МастерШеф” викликають, щонайменше, здивування. Хоча насправді значно цікавішою є причина їхньої наявності в кадрі. Нас очікують нові оригінальні конкурси?

Також Ольга показала спільне фото із донькою Вірою, яка приїхала до неї на знімальний майданчик. Мартиновська зазначила (звісно, жартома), що дівчинка допомагатиме мамі з миттям посуду на “МастерШеф”, оскільки це прямий обов’язок кулінарки на цьому проєкті.

Ольга Мартиновська розповіла про свої обов’язки на МастерШеф

Знаменита суддя обожню свою донечку, яка зростає такою ж красунею, як і її матуся. Вона готова повністю віддати їй кожну вільну хвилину, тому знаходить час навіть в напруженому графіку між зніманнями та іншими робочими процесами. Також Ольга відчуває радість, коли приїздить в батьківський дім, де все таке близьке та неначе відносить собою в дитинство.

Ольга обожнює Україну, нашу мову та культуру. Як і колега та близький друг Мартиновської Володимир Ярославський, вона намагається популяризувати українське як в кулінарії, так і поза нею. Тому у своїх соціальних мережах кулінарка демонструє красу української природи, багатство та родючість нашої землі, апетитність та багатогранність національних страв.

Ольга Мартиновська розповіла про свої обов’язки на МастерШеф