“Рве цибульку, жарить котлєтки”: Аліна Бурик розповіла про стосунки з Альоною Московченко після “МастерШеф”

На "МастерШеф-13" між Альоною та Аліною, здавалося, розквітає справжня дружба. Але чому сьогодні вони не спілкуються, та ще й відчувають неприємні емоції одна до одної?

Серед переможців “МастерШеф” Аліна Бурик є однією з найпопулярніших кулінарок. Добра, талановита, розумна та красива дівчина практично не отримувала критику на свою адресу, але мала надзвичайно багато підтримки. Зокрема, вона надходила й від колег по проєкту, серед яких особливо виділялася Альона Московченко — головна конкурентка Аліни.

Її підтримка була не просто словесною. Альона могла підказувати Аліні, допомагати їй. А коли через погано приготовану Любою Канівець страву Бурик могла відправитися додому після битви чорних, то Московченко навіть плакала, бо вважала це несправедливим. Тоді Ектор прийняв нестандартне, але справедливе рішення, залишивши Аліну на проєкті.

Альона Московченко, засмучена можливим вильотом Аліни Бурик
Альона Московченко, засмучена можливим вильотом Аліни Бурик

Альона була надзвичайно рада, що все склалося саме так. Хоча кілька разів Московченко “заглядала” у майбутнє та говорила, що саме вони будуть з Аліною у суперфіналі, де Бурик виграє. Альона розуміла всі ризики, але не змогла інакше, бо хотіла залишатися людиною. Але людині також властиво важко приймати поразку. Саме так Московченко відреагувала на результат у суперфіналі. Детально про це дівчина розповіла в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Тому після чудового спілкування на проєкті на певний період кулінарки зовсім припинили спілкування. Однак це було тимчасово. Зрештою, Альона відпустила минуле, тому вони з Аліною почали регулярно переписуватися. Бурик навіть розповідала шанувальникам, що найчастіше після завершення “МастерШеф-13” вона спілкується саме з Московченко.

Аліна Бурик на інтерв'ю в Аліни Доротюк
Аліна Бурик на інтерв’ю в Аліни Доротюк

На жаль, це не стало стабільним станом в стосунках дівчат. Трансляція суперфіналу по телебаченню знову змусила Альону припинити спілкування, бо вона зрозуміла, що досі не прийняла поразку. Деякі коментарі Московченко навіть здивували Бурик. Наприклад, Аліна не зрозуміла, коли Альона назвала її “дівчинкою, яка рве цибульку, жарить котлєтки”.

Переможниця “МастерШеф-13” допускає, що вона могла все сприйняти з іншою інтонацією, ніж та, яка у цю фразу закладалася авторкою. Але це ні на що не впливає: комунікація між колишніми колегами по найпопулярнішому кулінарному шоу країни зараз відсутнє.

Аліна Бурик та Альона Московченко на фінальних вердиктах 13 сезону
Аліна Бурик та Альона Московченко на фінальних вердиктах 13 сезону

“Мені неприємно, звичайно. Тому що я намагалася завжди її підтримати. Я не сказала про неї нічого такого поганого. Не знаю, що могло змусити різко ось так перервати спілкування”, — коментує ситуацію Аліна Бурик

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.