Рубрики: Новини
13.07.2024 16:59

Обраниця Мурата Налчаджиоглу не стала брати приклад з Лорак і видалила його зі свого життя: коханню кінець?

Обраниця Мурата Налчаджиоглу не стала брати приклад з Ані Лорак і видалила його. Що відбувається і як так сталося, що після новини про вагітність Анастасія пішла на це?
Поділитися

Лише днями Анастасія Foxy повідомила про імовірну вагітність. Дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з тестом, який показав 2 смужки. Вже пізніше вона почала говорити про відповідальність, яку чоловіки не хочуть на себе брати. Мурат одразу відреагував на її вчинок і влаштував справжній скандал, написавши претензію щодо її бажання влаштовувати сцену на публіці.

Зокрема, чоловік заявив, що вже все пояснив своїй екс-коханій і нібито не збирається від своїх слів відмовлятися. Тим часом Анастасія почала публікувати відео про нарцисів.

Анастасія Фоксі видалила усі фотографії з Муратом Налчаджиоглу

 Анастасія Фоксі видалила усі фотографії з Муратом Налчаджиоглу

Здавалося, що все вже і так зрозуміло, але дівчина пішла ще далі і нещодавно видалила на особисті сторінці усі спільні фотографії з Муратом.

Можна сміливо зробити висновок, що на даний момент пара як мінімум проживає серйозну кризу в стосунках, але мова може йти про велику проблему та розставання.

Нагадуємо, що оборот близько 10 років перебував у шлюбі з Ані Лорак. За цей час в мережі постійно з’являлися новини про його численні подружньої зради. Врешті-решт до інтернету потрапили фотографії, на яких він проводить час з жінками у клубі. Це стало останньою краплею для співачки, яка подала на розлучення. 2 роки вони чекали на завершення процесу, і врешті-решт все ж таки розійшлися офіційно.

Згодом Кароліна зізналася, що не дивлячись на скандали та серйозно зраду зі сторони Мурата, вона дуже важко переживала цей розрив, і зачинялися у себе в спальні та плакала там декілька годин підряд. Її єдина дочка Софія залишилася з нею, але підтримує спілкування з батьком і часто їздить з ним на курорти.

Нещодавно дівчині виповнилося 13 років. Зокрема говорила про те, що не намагається налагоджувати стосунки з дівчинкою. Мовляв, її це не стосується.