“А де Мурат?”: колишню дружину Налчаджиоглу засипають питаннями, куди подівся чоловік – яка реакція?

Розмови про розлучення турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус досі не вщухають, тому українці далі намагаються вияснити, куди ж подівся чоловік з життя дівчини.

В жовтні підприємець Мурат Налчаджиоглу та його дружина Лілія Реус здивували шанувальників дивною поведінкою в мережі, натякнувши на своє розлучення. Вони видалили спільні фото, а також відписалися від сторінок одне одного в Instagram.

Після активних обговорень та припущень, чому пара могла розлучитися після 4 місяців шлюбу, мовчання перервав бізнесмен, вперше прокоментувавши розрив стосунків з Лілією. В Stories чоловік залишив лаконічний пост, в якому попросив шанувальників не обговорювати його особисте життя, оскільки не вважає себе людиною з шоу-бізнесу чи соціальних мереж. Зазначив, що завжди обирав мовчання і зараз обирає мовчати.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Колишню дружину Налчаджиоглу засипають питаннями, куди подівся чоловік

Що стосується самої Лілії, вона взагалі ніяк не коментує розлучення, лише поширює нові світлини з дописами, в яких фоловери намагаються докопатися до істини. Зокрема, під постом, де дівчина висловилася, мовляв, в тобі цвіте те, що ти поливаєш, підписники знову засипають питаннями, куди ж подівся Мурат. Однак від Реус ніякої відповіді чи пояснень.

Колишню дружину Налчаджиоглу засипають питаннями, куди подівся чоловік

Очевидно, що в стосунках подружжя справді пробігла чорна кішка, яка могла призвести до розлучення, і лише час покаже, що цьому послугувало.

Нагадуємо, Мурат Налчаджиоглу спочатку перебував у шлюбі зі співачкою Ані Лорак. Пара розлучилася у 2019 році. Причиною розірвання союзу стали зради з боку чоловіка. Разом вони виховують доньку Софію, яка з’явилася на світ у 2011 році. Наразі бізнесмен, імовірно, розлучається з другою дружиною Лілією Реус, і поки публіка не знає, що між ними сталося.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.