Рубрики: Новини
17.07.2024 09:16

Райські сади на вулиці “Потапа і Насті”: Горбунов показав те, за що око не може не зачепитися у нього вдома

Ведучий Юрій Горбунов похизувався гортензіями-велитнями, які розцвіли у нього прямо на подвір'ї. Знаменитість дуже любить проводити час біля цих квітів удома.
Поділитися

Зазвичай чоловіки не люблять квіти, але не відомий український актор, телеведучий, шоумен Юрій Горбунов, який також є чоловіком знаменитої ведучої Каті Осадчої. Свою любов до квітів він проявив і показав у своєму stories в Instagram. Він зняв на відео те, що квітне і пахне в нього дома і показав це своїм підписникам.

Напевно, як і кожна жінка могла б розквітнути поруч із таким чоловіком, як Горбунов, так квітнуть і його гортензії. Квіти розрослися і розцвіли не на жарт. Цілі велитні і більше 10 бутонів просто осяяли подвір’я чарівного телеведучого. Імовірніше всього, що знаменитість шукає позитив і щастя у буденних речах незважаючи на те, що нині наша країна переживає складні часи. Адже жити потрібно і завжди на часі!

Юрій Горбунов показав, які гортензії вирощує вдома

Гортаючи Instagram Горбунова не можна не помітити, як він сильно любить своє тихе затишне подвір’я, а особливо проводити у ньому час разом із своєю коханою Катериною Осадчою та любими діточками. Ця любов так і виражається у фотознімках, які він частенько постить в мережу. Переважно на подвір’ї цієї сім’ї можна побачити саме гортензії.

Загалом, по всьому світу існує близько 70-75 видів цих квітів. Найчастіше вони ростуть у Південній та Східній Азії, Північній та Південній Америці. Найрізноманітніша кількість гортензій є в Китаї та Японії.

Цвітіння гортензій, яке зараз спостерігає Горбунов на своєму подвір’ї, відноситься до виду гортензія деревоподібна. Це кущі висотою 1–2 метри, а інколи бувають і до трьох метрів, крона якої є округлої форми. Дані квіти є з прямостоячими злегка повстяними пагонами. Крона рослини суцільно покрита щиткоподібними суцвіттями на видовжених стебельцях. Ці квіти бувають білого або біло-кремового кольору. А те, якими саме виростуть квіти — велитнями чи ні, залежить від правильності обрізки цих квітів.

Варто зазначити, що сім’я Горбунова, Потап і Настя Каменських — є сусідами. І тому, дуже часто жартома їх вулицю називають, як вулиця Потама і Насті.