Рубрики: Новини
17.07.2024 11:17

Палац Орловських, водоспад і пара коней: Леся Нікітюк стала справжньою королевою на Хмельниччині

Під час спеки Леся Нікітюк гуляє біля 18-метрового водоспаду, ходить палацом і прогулюється біля справжніх коней. Зірка розповіла, де знайшла такі чудові місця.
Поділитися

Де чудово можна охолодитися, розслабитися, а можливо й навіть покупатися під час неймовірних відключень електроенергії точно знає українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка Леся Нікітюк. Вона відправилася на Малієвецький водоспад, що розташований у Хмельницькій області. Як відомо, сама Нікітюк родом із міста Хмельницький. Тому вона точно знала куди відправитися і що можна показати та порадити своїм підписникам.

Малієвецький водоспад був створений штучно, а таку назву отримав тому, що розташований у Малієвецькому парку. Його висота 18 метрів, а скеля на якій він знаходиться має печерний грот. Дане видовище просто вражає! Навіть і без водоспаду, сам по собі парк є досить мальовничим місцем. І все більше і більше приваблює до себе туристів.

До такого вражаючого місця телеведуча вирішила відправитися у дуже довгій і гарній сукні помаранчевого кольору. Верхня частина сукні складається з двох кольорів білого та сірого. До свого образу Леся Нікітюк додала сумку круглої форми також помаранчевого кольору. Очі зірка прикрила чорними окулярами.

І водоспад, і образ блогерки, дуже сильно сподобався читачам. У коментарях до посту вони відмітили, що Нікітюк молодець і правильно робить, що показує українцям, і не тільки українцям, туристичні місця нашої країни від яких просто захоплює дух! Багато хто почав одразу ж відмічати, яка прекрасна Україна та українські жінки. Підписники, які перебувають закордоном подякували зірці у коментарях за фото з рідних країв.

Ще українська телеведуча опублікувала відео на якому показала палац Орловських 1788 року. Він також розташований у селі Маліївці на Хмельниччині. Ніби як у казках біля палацу гуляли справжні коні. А Нікітюк у своїй довгій сукні прогулювалася там, як справжня королева. Цей замок зберігся завдяки людям, які дбають про історичну спадщину України. Цей пост зірки отримав безліч інстаграмних вогників. Та і сама Леся Нікітюк, здається, залишилася задоволена такою невеличкою мандрівкою і сама собою!