“Вітаєм всі бігом”: Леся Нікітюк нарешті засвітилася у білій сукні – на “Холостячку” вже не покличуть

Леся Нікітюк заінтригувала шанувальників фотографією, на якій з'явилася у білій сукні, після чого на неї обрушився шквал привітань. Невже сталося те, що всі так довго чекали?

На сьогоднішній день Леся Нікітюк є однією з найулюбленіших ведучих на українському телебаченні. Вона вже давно випередила за популярністю зірку “Світського життя” Катю Осадчу, інтерв’юерку Машу Єфросініну та багатьох інших досвідчених колег. Сьогодні їй довіряють вести найрейтинговіші проєкти. У більшості з них вона виступає як ведуча, на деякі її запрошують як учасницю. Наприклад, на Лесю Нікітюк вже давно чекають на романтичному проєкті “Холостячка”, проте зірка поки не погоджується.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Зазначімо, що про все, що відбувається у житті, телезірка із задоволенням розповідає у своїх соціальних мережах. Єдине про що Нікітюк не готова говорити – так це про своє особисте життя. Досі не відомо про жодний її роман, хоча чуток навколо ходило дуже багато. Лесю підозрювали у відносинах зі своїми телевізійними партнерами за програмою “Хто зверху” – спочатку із Сергієм Притулою, а потім із Богданом Буше. Сама ж телезірка запевняла, що між ними лише творчість та дружба.

Чому Леся Нікітюк досі незаміжня: Серце зайняте Притулою
Чому Леся Нікітюк досі незаміжня: Серце зайняте Притулою

А напередодні Нікітюк раптово з’явилася у розкішній білій сукні, після чого у коментарях посипалися вітання. Так, у мікроблозі Леся оприлюднила фотографію, де позує в красивому білому вбранні з великим вирізом у зоні декольте.

Леся Нікітюк приймає вітання у красивій білій сукні
Леся Нікітюк приймає вітання у красивій білій сукні

“Іванівну вітаємо всі бігом”, – коротко написала Леся.

Шанувальники тут же зрозуміли та почали вітати кохану ведучу з днем ​​Івана Купала, який традиційно відзначається в Україні 24 червня.

“Вітаю Леся Іванівна бажаю цвіт папороті знайти та щастя віднайти. Зі святом Івана Купала! Нехай цей магічний день наповнить твоє життя гармонією та світлом. Вітаю тобі, щоб усі твої мрії здійснилися, а здоров’я та радість супроводжували вас щодня”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк ніколи не була одружена, хоча ходили чутки, що одного разу телезірка все ж таки зібралася під вінець, але в останній момент передумала.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.