Рубрики: Новини
18.07.2024 11:21

У Лілії Ребрик “плавляться” думки та капризують діти: дружина Дикого розповіла про свої стосунки зі спекою

Телеведуча Лілія Ребрик шаленіє від спекотної погоди. Не дивлячись на побутові труднощі вона почуває себе щасливою, їсть багато фруктів, овочів і при першій же можливості пірнає у воду.
Поділитися

Багатодітна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик відкрито радіє тому, що від нинішньої спеки у неї “плавляться” думки та капризують діти. Причина — щоб там не було зірка любить спекотне і пекуче сонце! Вона насолоджується такою температурою погоди і лише радіє тому, що відбувається. Про все це зірка сама повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

У Лілії Ребрик плавляться думки та капризують діти

Під постом про радість від спекотного літа Лілія Ребрик опублікувала своє щасливе і задоволене фото. Для того, щоб поділитися своїм щастям і показати, як саме вона нині виглядає, ведуча обрала широку білу футболку із дуже цікавим зображенням. А саме — жінкою на обличчі якої намальована вишиванка, а її волосся прикрашають червоно-білі квіти. Футболка імовірніше всього зроблена з натуральної тканини. Як раз саме те, що потрібно для цьогорічного жаркого сонця. Не важко у такі спекотні дні Лілії Ребрик перебувати у джинсах, хоча й світлого кольору. Зірка дійсно витримує шалену спекотну температуру погоди! Свій образ вона завершила довгими золотими сережками, які чудово підходять для буденних прогулянок.

А ось у коментарях до публікації ведучої підписники поділилися на два табори: одним спека також подобається, а іншим — ні. Хтось просто вражений від думок і витривалості Ребрик у ці дні. Одна з підписниць зірки написала, що є хороший лайфхак — ходити вдома у мокрій футболці. А особливо на кухні під час приготування їжі. Тоді стає легше дихати та працювати. Загалом всі підписники вважають, що цього року спека дійсно аномальна.

Не пам’ятає такої сильної спеки і сама Лілія Ребрик.

“Думки плавляться! Діти капризують. А я… а я насолоджуюсь! Бо я просто спекофанатка! Так, за це я і люблю літо — навіть за його до біса пекуче сонце”, – повідомила зірка.

Крім цього, вона додала, що кожен день вживає дуже багато води, їсть овочі та фрукти. Пересуватися телеведуча намагається затінком, а у воду пірнає, як тільки випадає така можливість. На останок зірка поцікавилася у своїх фанатів, які у них “стосунки” зі спекою, як і чим рятуються вони. А можливо, так само лише насолоджуються всім цим.