Рубрики: Новини
17.07.2024 20:58

Як виглядає молодий коханий Надії Матвєєвої? Заради нього відвернулася від сімʼї і пішла проти чужої думки

Як виглядає молодий коханий 55-річноїНадії Матвєєвої? Заради нього ропулярна телеведуча колись відвернулася від сімʼї і пішла проти чужої думки.
Поділитися

Надія Матвєєва досить довго мовчала про те, що знайшла особисте щастя. Своє кохання вона зустріла неочікувано, і заради нього їй довелося зруйнувати усі свої старі установки та принципи. Обранець знаменитості виявився молодшим за неї на 20 років. І це стало перепоною здебільшого у стосунках з рідними Надії.

У своєму інтерв’ю зірка розповіла, що сім’я відреагувала на появу даного чоловіка вкрай негативно, і зовсім не повірила у щирість його почуттів. Мовляв, зв’язався зі знаменитою та молодою ведучою через корисливі цілі.

Надія Матвєєва розповіла про свого молодого коханого

Надія Матвєєва розповіла про свого молодого коханого

Надія Матвєєва подібним аргументами не повірила, і вважає, що мала рацію, так як її коханий демонструє глибину своєї любові та щирість. Окрім того, у своєму інтерв’ю Надія зізналася, що насправді сама колись мала стереотипи на рахунок великої різниці у віці з партнером.

“Він не на трохи молодше – 20 років. Я з цим табу жила. У мене було інтерв’ю з Машею Єфросиніною і вона мені сказала: “Так є чоловіки молодші”. А я кажу їй: “Це табу”. Я вважала, що такі стосунки сенсу не мають, навіщо ці проблеми”, – розповідала знаменитість.

Також варто відмітити, що у телеведучої є дорослий син, який за віком майже одноліток її обранця. Свого спадкоємця Надія Матвієво обговорювати не любить, а тим паче після 24 лютого. Неодноразово журналісти дозволяли собі ставити провокаційні питання, які просто виводили ведучу з себе.

Що стосується коханого чоловіка Надія Матвєєва також відмовляється його показувати. Зокрема пояснюється тим, що сам обранець не бажає бути публічною людиною, і обговорюватися в мережі. Судячи з усього, Матвієво його і не покаже, принаймні найближчим часом. Якщо пара вирішить побратися, можливо ця ситуація зміниться.

До речі, невідомо, чи є у нього діти від попередніх стосунків або досвід шлюбного життя.