54-річна Надія Матвєєва у розкішній білій сукні розповіла про новий етап у житті: ведуча вийшла заміж?

Знаменита українська телеведуча Надія Матвєєва сколихнула мережу, з'явившись у кадрі в розкішний білій сукні в підлогу, яка дуже нагадує весільну.

Після початку повномасштабної війни в Україні зірки здебільшого намагалися привернути увагу до того, що відбувається на їх батьківщині, і тривалий час взагалі не публікували кадри з вечірок, у розкішних нарядах або з будь-яких фотосесій. Пройшло більше, ніж півроку, і аудиторія, і знаменитості починають приходити до тями, адаптуючись до нових реалій.

Надія Матвєєва заінтригувала мережу знімком в білій сукні

Всі чоловіки Надії Матвєєвої
Надія Матвєєва заінтригувала мережу знімком в білій сукні

Зокрема, вітчизняні зірки почали згадувати про те, як жили до повномасштабного вторгнення. Не стала винятком і Надія Матвєєва. Зірка телеканалу СТБ оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію у розкішній білій сукні, яка дуже нагадує весільну. Зокрема, не тільки колір впливає на таке враження, але й фасон “рибкою”, і навіть декоративні елементи на тканині. В коментарях можна знайти безліч компліментів та думок про те, що образ дійсно нагадує образ нареченої.

Однак, привід, щоб з’явитися перед аудиторією у цьому наряді був зовсім інший. Телеведуча святкувала день народження. У дописі до публікації Надія зізналася, що даний кадр здається їй кадром з іншого життя.

Та цілком імовірно, що зовсім скоро глядачі дізнаються про те, що Надія Матвєєва дійсно могла вийти заміж. Як ніяк, але незадовго до початку війни знаменитість вперше зізналася про те, що перебуває у стосунках з чоловіком, який набагато молодший за неї. Взаємини стали дуже серйозними. І хоча парі довелося пройти через велику кількість перепон та випробувань, здається, що цьому союзу суджено тривати досить довго, а можливо все життя.

Схожі статті