Рубрики: Новини
18.07.2024 12:00

“Я в стосунках”: 42-річна Віра Брежнєва розкрила подробиці особистого життя після розриву з Меладзе

Відома українська співачка Віра Брежнєва відверто відповіла на питання про особисте життя. Виявляється після завершення сосунків з Констянтином Меладзе, вона знайшла справжнє кохання.
Поділитися

Популярна артистка Віра Брежнєва та продюсер Констянтин Меладзе повідомили про розлучення у жовтні 2023 року. З того часу про особисте життя зірок майже нічого не відомо. Проте, співачка вирішила прояснити ситуацію та зізналася, що має нові, точніше сказати оновлені стосунки.

Мова йде про стосунки з самою собою. В інтерв’ю Аделі Ісламгумовій, Віра заявила, що після розтавання з колишнім стала відноситися до себе по іншому. Вона знайшла свою гармонію та баланс і відчуває себе як ніколи щасливою.

“Так, я в стосунках. Я в ідеальних стосунках із самою собою. І це найголовніші стосунки, найважливіші стосунки, які я вибудувала із самою собою”, – зізналася артистка.

Брежнєва зізналася, чи знайшла нове кохання після розлучення з Меладзе

І хоча наразі Брежнєва мовчить, чи знайшла вона заміну Валерію, жінка розповіла, яким має бути чоловік, що зможе підкорити її серце. Як виявилося, запити у неї дуже скромні. Як запевняє Віра, головне, щоб їй було комфортно з обранцем.

“Єдине, в чому сенс партнерства, що я з цією людиною почуваюся добре”, – поділилася вионавиця.

Брежнєва зізналася, чи знайшла нове кохання після розлучення з Меладзе

Нагадаємо, розлучення Меладзе та Брєжнєвої не стало сюрпризом для шанувальників пари. Довгий час навколо їхнього подружжя ширилися плітки, які зрештою виявилися правдою. Чому пара вирішила розбігтися, досі не відомо, вони обидва замовчують цю тему. Проте, користувачі мережі висувають свої здогадки, одні говорять про молоду коханку у продюсера, а інші вважають, що розбіжності виникли через різні політичні погляди. Зауважимо, що після розлучення Віра повернулася в Україну, а Валерій продовжує працювати на країну агресора.