Вони виглядають старше свого віку: діти Євгена Кошового, Тіни Кароль і Ольги Фреймут показалися на фото

Іноді не розумієш, коли твоє чадо встигло так вимахати, а що вже казати про чужих, яких не бачиш місяцями. Тіна Кароль, Євген Кошовий та Ольга Фреймут показали, як змінилися їх нащадки.

Діти ростуть швидко, інколи батьки не встигають насолодитися їх першими словами та кроками, як вони вже отримують дипломи та покидають батьківське гніздечко. Теперішнє покоління взагалі дуже швидко подорослішало, чи то через умови, в яких зростали, чи то через їх кардинально інше бачення життя. В будь-якому випадку, вадливо цінувати кожну мить, яку ми проводимо разом. Ми пропонуємо подивитися, як змінилися діти відомих особистостей.

Тіна Кароль

Єдиний син відомої Тіни Кароль був народжений у шлюбі з покійним чоловіком артистки Євгеном Огіром. хлопець залишився без батька у зовсім ранньому віці, а всі обов’язки з виховання Веніаміна впали на плечі матері.

Тіна Кароль показала, як її син виглядає зараз
Тіна Кароль показала, як її син виглядає зараз

Втім, схоже що у Тіни вийшло виховати гідну особистість. Вона неймовірно пишається сином та дуже його любить. Зараз юнакові 15 років, та він живе за кордоном. В Англії, Веніамін здобуває освіту та займається музикою. На разі, хлопець освоює фортепіано та барабани, а також захоплюється фехтуванням.

Тіна Кароль показала, як її син виглядає зараз
Тіна Кароль показала, як її син виглядає зараз

Євген Кошовий

А ось у Євгена дві донечки. Старшій Варварі вже 16 років й вона проходить той, вік коли діти мають визначитися чим займатися у житті. Кошовий зізнався, що дочка мріє про творчу професію та хоче вступити до вишу, в якому буде і театральне мистецтво, і акторська майстерність, і естрадний вокал. Дівчина активно розвиває свої здібності та у майбутньому мріє зібрати цілий стадіон.

Євген Кошовий показав, як виглядає його донька
Євген Кошовий показав, як виглядає його донька

Ольга Фреймут

Відома телеведуча має статус багатодітної мами. Її старша донька давно живе окремо від мами. Дівчина не захотіла жити біля Ольги в Лондоні та зі згоди батьків перебралася до США. Наразі, 17-річна Злата і навчається, і працює. Вона займається хореографією та викладає її іншим. Також, дівчина мріє доторкнутися до процесу створення фільмів, хоче стати режисером та дивувати глядачів шедеврами кінематографа.

Оля Фреймут показала, як виглядає її старша донька
Оля Фреймут показала, як виглядає її старша донька

Попри насичений розклад життя, Злата часто навідується до матері, сестрички та братика. Періодично і на її сторінці, і на сторінці Фреймут з’являються спільні фото родини.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.