Рубрики: Новини
18.07.2024 15:27

Перші шлюби зірок: зараз вони разом, а колись були одружені з іншими — Горбунов, Осадча, Мірзоян, Матвієнко

Нескінчене кохання та де його шукати. Так можна назвати практично будь-який романтичний фільм. В житті Горбунова й Осадчої, Мірзояна та Матвієнко все складалося дещо інакше. Але не менш цікаво!
Поділитися

Арсен Мірзоян настільки гармонійно виглядає поруч з Тонею Матвієнко, а Юрій Горбунов та Катерина Осадча випромінюють таке щастя, що може здатися, наче ці пари існували завжди. Але насправді кожен з четвірки намагався побудувати взаємини з іншими людьми. Звісно ж, невдачі у стосунках не є чимось приємним. Та саме завдяки їм ми побачили, яким може бути справжнє кохання на прикладі двох найкрасивіших пар в українському шоубізнесі.

Мірзоян і Матвієнко: почуття, які неможливо спинити

Арсен та Тоня познайомилися у 2011 році. Тоді співак знаходився в офіційному шлюбі зі своєю дружиною Ганною. Від цих стосунків Мірзоян має двох синів. Тоня не приховує, що закохалася в одруженого чоловіка, але не вважає, що стала причиною розлучення. Вона впевнена, що коли у стосунках все добре, то ніщо та ніхто не може на них вплинути.

Арсен Мірзоян з першою дружиною та Тонею Матвієнко

З колишньою дружиною Арсена сьогодні Матвієнко не спілкується. А от з його синами в артистки чудові стосунки. У пари також є спільна донька Ніну. А від попередніх взаємин співачка має ще одну дочку — Уляну, якій у листопаді виповниться 27 років.

Горбунов та Осадча: кохання за межею стереотипів

Ніхто не придумував такого правила чи критерію, але багато людей вважають, що чоловік у парі має бути вищим за жінку. Та хіба може зворотна ситуація завадити щастю? Звісно ж, ні. Яскравим доказом цього є подружжя Юрія Горбунова та Катерини Осадчої. При зрості 168 см ведучий одружився з красунею на 12 см вище за себе.

Цей факт не заважає сімейному щастю, яке триває понад 7 років. Попередній шлюб Осадчої з бізнесменом Олегом Поліщуком протримався всього 3 роки. При цьому взаємини майже із самого початку не дарували Катерині радості. Не врятувала стосунки з бізнесменом навіть їхня спільна дитина — син Ілля, народжений у 2002 році.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов з попередніми партнерами

Горбунов також був в офіційному шлюбі. З першою дружиною Людмилою ведучий прожив 11 років. Причиною розлучення пари стала зовсім не Катерина, як припускали шанувальники, а згасання почуттів. Спільних дітей у подружжя не було, але Юрій виховував Ксенію — доньку Людмили від попереднього шлюбу. Нещодавно вона зробила ведучого дідусем.

А ось у шлюбі з Катериною Осадчою Горбунов має одразу двох синів — Івана та Данила, які народилися в лютому 2017 та серпні 2021 року відповідно. Своїх дітей подружжя обожнює та робить все, аби хлопчики були щасливими та зростали в атмосфері любові.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча зі своїми дітьми