Юрій Горбунов зізнався, чому маючи кохану дружину, не відпустив колишню: Катя Осадча все знає і не проти

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов зізнався, чому маючи кохану дружину Катю Осадчу, досі не відпустив свою колишню Людмилу Горбунову.

Про своє розлучення з Людмилою Горбуновою Юрій Горбунов повідомив 2016 року. Тоді публіка вже підозрювала, що насправді у зірки роман з коліжанкою Катериною Осадчою. У своєму інтерв’ю Юрій запевнив, що з благовірний розійшовся ще за 2 роки до початку роману. Розставання трималося в таємниці, але коли стало відомо про вагітність ведучої, довелося розв’язувати цей вузол.

Юрій Горбунов розповів, чому продовжує спілкуватися з колишньою дружиною

Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!
 Юрій Горбунов розповів, чому продовжує спілкуватися з колишньою дружиною

Незабаром Катерина народила Юрію Горбунову первістка Івана. На останніх термінах вагітності телеведучий все ж таки вмовив її розписатися. Пара оселилася за містом. У зірки з’явився пасинок Ілля — син Катерини від попередніх стосунків з депутатом Олегом Поліщуком. А що згодом в родині сталося третє поповнення. Наймолодшого сина Осадча назвала Данилом.

Пізніше ведуча зізналася, що взагалі не планувала його народження, але доля підготувала сюрприз. Як з’ясувалося, не тільки Катерина не розірвала повністю стосунки з колишнім чоловіком. У Горбунов нещодавно також давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що виявляється, стабільно раз у місяць спілкується з колишньою дружиною Людмилою, яка на даний момент перебуває в Сполучених Штатах Америки.

За словами знаменитості, там вона гостює у своїх дітей, але планує приїхати в Україну, щоб владнати справи з нерухомістю. Припиняти підтримувати з нею зв’язок він не збирається, попри те, що їх фактично на даний момент нічого не пов’язує. За словами Юрія, він не може виконати життя людину, з якою був разом більше 20 років.

Мовляв, за цей час вони стали рідними, і попри те, що вони більше не одружені, в них присутній сімейний зв’язок. А з екс-чоловіком дружини Горбунов найчастіше бачиться на святах тещі, яка запрошує обидвох зятей.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.