Рубрики: Новини
19.07.2024 20:13

Ольга Сумська закохалася в шлюбі в іншого і розповіла, як це сталося: він був молодий і дуже харизматичний

Відома українська акторка Ольга Сумська, зізналася, що закохалася в шлюбі в іншого і розповіла, як це сталося. Цей чоловік був молодий і дуже харизматичний.
Поділитися

Ольга Сумська завжди була щедрою на питання, що стосуються її особистого життя. Артистка охоче ділиться досвідом із шанувальниками, із молодим поколінням, розповідаючи про те, який шлях вона пройшла сама. Зокрема, вона дала декілька великих інтерв’ю стосовно свого минулого союзу з Євгеном Паперним.

Як відомо, акторка була заміжнею зі своїм колегою, який був старший за неї вдвічі, декілька років. Однак, щастя пара не мала. Після появи дочки ситуація ставала все гіршою і гіршою. Зокрема, Євген мав погані звички. І також він не приховував, що міг докласти фізичну руку під час сварки.

Ольга Сумська розповіла, як закохалася і наважилася на зраду у шлюбі

 Ольга Сумська розповіла, як закохалася і наважилася на зраду у шлюбі

У той період у їхній театр прийшов молодий актор Віталій Борисюк, який став партнером Ольги В’ячеславівна. Молоді люди дуже сподобалося одне одному, і вже незабаром зав’язався бурхливий роман. Про нього дізналася вся трупа. Але сам Євген не здогадувався про те, що відбувається у нього під носом.

Це тривало аж допоки не стався черговий скандал вдома Ольги. Тоді Сумська заявила благовірному, що в неї є молодий коханець. Кульмінація сварки припала на повний розрив. Ольга В’ячеславівна зібрала речі, забрала дитину та переїхала до свого нового чоловіка.

Віталій Борисюк на той момент жив з батьками, але звісно двері для своєї коханої відкрив. Вони пішли з театру Євгена, і почали повільно, але впевнено рухатися вперед. Весілля мрії вони звісно зіграти не могли через фінансову складову питання.

Але згодом переїхали на власну квартиру, стали батьками ще раз, і через багато років повернулися до театру Паперного. Він сам запросив Ольгу та Віталія доєднатися до його трупи, адже як би там не було, втрачати таких талановитих акторів він наміру не мав. І із цього вийшло дещо дивовижне: це тріо на сцені зриває овації і очікується в кожному місті України.