“Аня вагітна”: 19-річну доньку Ольги Сумської запідозрили у вагітності – на правду вказала одна деталь

Ольга Сумська - не тільки двічі мама, а й двічі бабуся. Невже третій онучок чи онучка на підході? Молодша Аня здивувала змінами у фігурі.

Доньки Ольги Сумської – надзвичайно талановиті дівчата. Вони з легкістю опанували акторську майстерність, щоб продовжити легендарну династію. Щоправда, молодша Аня зараз лише вчиться в університеті, але її креатив помітно у соціальних мережах. Мама, як справжня наставниця завжди бере донечку на світські заходи, аби Аня звикала до зіркового життя та не соромилася папараці.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Одним з гучних виходів юної Борисюк стала червона доріжка на Одеському кінофестивалі. Обидві знамениті українки обрали класичні довгі сукні спокійних кольорів. Мама з донькою виглядати дуже гармонійно. Втім, фанати не оцінили плаття зірок.

Цікаво, що попри те, що фестиваль минув ще влітку, досі зовнішній вигляд запрошеної акторки та її дитини обговорюють у соціальних мережах. Прихильники в інстаграмі запідозрили те, що Анна не просто так вирішила вибрати нетипове для підлітка вбрання. Доньку Сумської та Борисюка запідозрили у вагітності.

Розкритикували Ольгу Сумську

“Аня вагітна? Такі балахони носять, щоб животи огроменні ховати”, – написали під світлиною Ольги.

Це не перший коментар, який різко критикує зовнішній вигляд акторки та її доньки. Після публікації світлини, на сімейство обрушився цілий шквал негативу:

  • Ви виглядаєте молодше від дочки. Наряд зовсім не підходить їй. Збільшує і старить. Не псуйте дівчинку.
  • Мама красуня, а Аню одягли як опудало, хоча дуже красива дівчина
  • Чому Аня завжди в дуже довгій сукні. Дуже збільшує її вік

Схожі статті