Рубрики: Новини
25.07.2024 10:22

“Не судіть строго”: поки дружина на відпочинку, ведучий шоу “Холостяк” тримається вдома на одних “яйцях”

Ведучий програми "Холостяк" Григорій Решетнік веде холостяцьке життя поки його дружина з дітьми перебувають на морі. Яйця у Решетніка — на сніданок, обід і вечерю.
Поділитися

Український телеведучий, диктор, шоумен, громадський діяч та відомий ведучий програми “Холостяк” Григорій Решетнік тримається вдома на одних курячих яйцях, поки його коханої дружини разом із дітьми немає вдома. Про це він сам повідомив у своїй stories в соцмережі Instagram.

У прямому сенсі цього слова зірка тримається на одних курячих яйцях, бо це єдине, що він вміє і може приготувати сам, без своєї Христини Решетнік. Він з самого ранку зняв відео про те, як смажить яйця на пательні.

Ведучий Холостяка Григорій Решетнік показав свій раціон без дружини

Незрозуміло чому знаменитість нарікає на свій талант із приготування сніданку, оскільки смажити яйця у нього виходить навіть досить круто. Та і сама Христина, імовірніше всього, побачивши stories свого чоловіка буде спокійно купатися собі в морі і засмагати на сонечку. Адже знатиме — чоловік вдома ситий, їсти приготував, квартиру не підпалив, на роботу пішов!

Смажить яєчню Григорій Решетнік досить розумно — на антипригарній пательні. Це точно страхує його від того, що сніданок злегка може підгоріти. Багато б жінок подумали, що і їм би такого чоловіка. Адже — сніданок зробив і це вже великий плюс. На щастя, крім яєць, до свого раціону під час того, поки дружини немає вдома, ведучий додав хліб, ковбасу та свіжі помідори (хоч якісь вітаміни). А ще — філіжанку натуральної кави.

“Коли дружина з дітьми на морі, а в мене ось таке холостяцьке життя. Не судіть строго, вчуся, як можу”, – розповів з самого ранку ведучий реаліті-шоу Григорій Решетнік.

Зірка телеекранів додав, що нині у нього ось таке холостяцьке життя. Яйця — на сніданок, обід і вечерю. Це єдине, що також фізично з браком часу встигає Григорій Решетнік. Адже він — ведучий програми “Холостяк” і нині тривають зйомки цього проєкту. Тож ведучий весь в роботі і в клопотах.