“Не відпускає навіть на зйомки”: Григорій Решетнік зізнався, яким насправді став його шлюб з дружиною

Відомий український телеведучий Григорій Решетник здивував мережу зізнанням про свій шлюб, в якому в нього народилося троє дітей. Усі деталі в статті.

Григорій Решетник є одним з найуспішніших українських телеведучих протягом 10 років. Чоловік не зраджує своїй співпраці з СТБ і здебільшого бере проєкти саме на цьому телеканалі, розбавляючи їх корпоративами.

Зірка навіть не приховує той факт, що намагається якомога більше заробляти, адже, як відомо, на нього чекає кохана дружина і аж троє маленьких дітей. За короткий проміжок часу він став багатодітним. Благовірна ж зірки заробляє гроші через соціальні мережі. Христина за декілька років змогла популяризувати свій блог і зараз активно ділиться своїм життям в Instagram.

Григорій Решетнік зізнався, яким насправді став його шлюб з дружиною Христиною

Дружина Григорія Решетника відповіла на хейт підписників
Григорій Решетнік зізнався, яким насправді став його шлюб з дружиною Христиною

Обидва є активними користувачами і абсолютно весь матеріал, який не потрапляє на телебачення, публікують для шанувальників в мережі. Наприклад, нещодавно Григорій показав, як його дружина відвідує його на зйомках. Кадри були зроблені у гримерці. Проте заявив, що дружина не відпускає його одного на роботу.

“Знаєте, хто в мене сьогодні в гостях програмі? Та дам! Ніхто мене не відпускає навіть на зйомки на роботу”

Але Христина одразу ж виправила свого чоловіка та заявила, що її запросили на шоу редактори, а от її чоловік на дане рішення ніяк не повпливав. Григорій Решетнік зробив вигляд доволі смиренний, заявивши, що нехай буде так.

Нагадуємо, що останнім часом родина неодноразово потрапляла у скандали. Здебільшого вони були пов’язані з виїздом Григорія за кордон. Спочатку зірка засвітився в Італії, куди вивіз свою родину. Христина разом з дітьми пробула там більше місяця.

Пізніше Решетнік ще раз виїжджав, що неабияк спантеличило користувачів. Христина кожного разу стає на захист свого чоловіка, а також нагадує про те, що він має повне право виїжджати, так як є багатодітним. Окрім того після 24 лютого він перебував в Україні більше року, брав участь в інформаційній боротьбі та не нікуди не тікав.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.