Рубрики: Новини
25.07.2024 15:33

Виросла справжня “Міхрімах Султан”: Ольга Сумська показала 22-річну красуню-доньку, в яку легко закохатися

Уже доросла донька легендарної акторки Ольги Сумської полюбляє носити різні прикраси, робити легкий макіяж і носить окуляри. Як нині виглядає Ганна Борисюк.
Поділитися

Заслужена артистка України, акторка та телеведуча Ольга Сумська показала всім свою доньку від другого шлюбу 22-річну Ганну Борисюк. Світлину з нею вона опублікувала в своїй stories в Instagram. Судячи з фото важко сказати, що Ганні цілих 22 роки! Виглядає вона дуже доглянутою. І куди меншою, ніж на свій вік. Імовірніше всього, що це завдяки тому, що дівчина дбає про свою красу та здоров’я.

На відмінну від Ольги Сумської, Ганна Борисюк надає перевагу темному кольору волоссю і натуральному кольору. У неї воно своє рідне і вона нічим його не фарбує. При цьому у Ганни воно довгої довжини. Не дивлячись на те, що за довгим волоссям доглядати складніше, дівчина справляється з цим завданням дуже добре. Адже гладкість і блиск її волосся, який видніється на фотографії, просто не можливо не помітити. Як її об’ємні та довгі вії! У Ганни є макіяж, але дуже легкий і обережний. Очі підкреслені підводкою, додано трішки тіней і туш. Дуже гарно і обережно. Для губ донька Сумської обирає ніжно червоно-кремову помаду, яка не кидається різко в очі.

Акторка Ольга Сумська показала всім свою дорослу доньку

Полюбляє 22-річна Ганна Борисюк й носити різні прикраси. На фото на ній одягнуті дуже довгі вертикальні сережки з цікавим плетінням. З якого саме вони матеріалу розгледіти важко, але верхня частина прикраси однозначно це чисте золото. На руках у Ганни цілих два браслети. Один складається з сердечок по всьому колу прикраси, інший — практично просто круглої форми з додаванням кілець, які зроблені з того ж матеріалу, що і сам браслет. Обидва браслети дівчина носить на правій руці. На лівій стороні руки у неї видніється шкіряний світло-сірий ремінець від годинника. Самого циферблату годинника на світлині не помітно.

Ще донечка легендарної Ольги Сумської носить окуляри. Скоріше всього для корекції зору. Але самі окуляри виглядають дуже модно і стильно. Як раз у тому тренді, який досить популярний саме зараз. З одягу Ганна віддає перевагу мінімалістичним футболкам чорного кольору. Наймиліше — у Ганни Борисюк дуже гарні вилиці на обличчі.