“Було багато тріщин”: 57-річна Ольга Сумська зізналася про негаразди у стосунках з Віталієм Борисюком

Відома артистка Ольга Сумська поділилася деталями свого шлюбу з Віталієм Борисюком. Вона зізналася, з яких питань пара не може дійти згоди вже майже 30 років.

Відома українська акторка Ольга Сумська досить відкрита зі своїми шанувальниками. Жінка активно веде соціальні мережі та показує всі аспекти свого життя. Не приховує вона й відносин з близькими. Цього разу, спеціально для Люкс ФМ, Оля розповіла про відносини з чоловіком.

З Віталієм Борисюком жінка в офіційному шлюбі вже 28 років. Акторка зізнається, бувало різне й сварки, й непорозуміння, й кризи. Проте, спільними зусиллями вони завжди вирішували всі питання. Подружжя цінує одне одного та попри все хоче зберегти те тепло, що в них є.

“Було багато тріщин, але ми порозумілися за ці більш, ніж 30 років. Треба берегти ці стосунки. Треба поливати цю квітку любові”, – зізналася жінка.

Ольга Сумська розповіла про сварки у стосунках
Ольга Сумська розповіла про сварки у стосунках

Головною причиною їх сімейних “розбірок” є творчість. Напевно так трапляється у всіх творчих особистостей, різні погляди призводять до суперечок. За словами Олі, Віталій важко сприймає критику та не любить, коли його поправляють. А акторка не може змовчати, адже має своє бачення та хоче порадити чоловіку краще рішення.

“Він дуже не любить зауважень. Після вистави я можу зробити декілька режисерських зауважень, бо я режисер в душі. Він не сприймає їх і починається…”, – розповіла Оля.

Ольга Сумська розповіла про сварки у стосунках з Віталієм Борисюком
Ольга Сумська розповіла про сварки у шлюбі

Нагадаємо, це другий шлюб Олі Сумської. Заради Віталія Борисюка, вона покинула свого першого чоловіка Євгенія Паперного, від якого має старшу доньку Антоніну. У другому шлюбі акторка народила другу донечку Ганну. Обидві успадкували від зіркових батьків талант та розвиваються в акторстві. Щоправда, Тоня обрала для себе іншу сцену та розважає глядачів на росії.

Схожі статті