Рубрики: Новини
26.07.2024 11:02

Розклеїлась, наче папірець: учасниця “МастерШеф” Даша Євтух розповіла про розмову зі Славою Дьоміним

Таланту Слави Дьоміна влаштовувати максимально щирі інтерв'ю може позаздрити багато колег. Але з Дашею Євтух розмова вдалася настільки чесною, що сама дівчина розповіла про неї своїм підписникам.
Поділитися

Нестандартні розпакування, які влаштовувала Даша Євтух, свого часу принесли їй велику популярність. Дівчина приковувала увагу добротою та щирістю, простотою та прекрасною посмішкою, як у голлівудських акторок. Але якщо з її блогерською діяльністю були знайомі не всі, то участь в 11 сезоні “МастерШеф” піднесла її на зовсім новий рівень.

Блогерка Даша Євтух на кухні МастерШеф у 11 сезоні

Враження від участі у найбільшому кулінарному проєкті України в Даші лише позитивні. У глядачів думки розділилися: хтось вважає, що вона продовжувала участь на шоу, готуючи у командах, які не могли провалитися, а інші вбачають в ній неабиякий талант. Розібратися з цим допоможе думка суддів. Вони часто хвалили Дашу, а Ектор навіть жадав дізнатися її рецепт чизкейка, про який навіть згадав на останній для Євтух битві чорних.

Така простота та щирість в емоціях, здатність висловлювати все, що дівчина думає, та її доброта не можуть залишити байдужими людей. Тому Слава Дьомін запросив Дашу на інтерв’ю, де блогерка “розклеїлася, як та бумажка на дощі”. Але після запису кулінарка залишилася дуже задоволена. Та й Слава теж був радий її справжності.

Даша Євтух поділилася емоціями після інтерв’ю у Слави Дьоміна

Сьогодні Даша знаходиться в офіційному шлюбі з Олександром Глазовим — бізнесменом та політичним діячем із Полтави. Вони побралися у серпні 2023 року. А перші 9 місяців подружнього життя закохані відсвяткували поповненням у сім’ї. Для донечки Олександр і Даша вибрали досить незвичне для України ім’я Феміда.

Відправляючись на запис інтерв’ю, дівчина залишила доню на чоловіка. Олександру, як зізналася Даша, було досить просто впоратися з цією роллю, бо Феміда майже постійно спала. А от після повернення мами дівчинка категорично відмовлялася це робити.

Даша Євтух розповіла шанувальникам про особливості материнства