Учасниця “МастерШеф-11” Даша Євтух поділилася думками про народження дитини: “Це ж треба було повестись”

Лише кілька днів тому популярна блогерка та учасниця "МастерШеф-11" Даша Євтух поділилася фото новонародженої донечки. Але дівчина вже натякає, що материнство — не те, чого вона хотіла від життя.

Рішення стати батьками є надзвичайно відповідальним. І якщо не проявити достатньо серйозності перед таким кроком, то можна дуже швидко пожалкувати. Саме таке враження склалося у деяких підписників про Дашу Євтух, яка щойно стала мамою.

Популярна TikTok-блогерка Даша Євтух пожартувала про складнощі материнства
Популярна TikTok-блогерка Даша Євтух пожартувала про складнощі материнства

А все через пост, в якому лунають слова “я дура, це ж треба було повестись на оцього лопуха”. Слова сказані не самою Дашею, а взяті із популярної передачі. Звісно ж, пост дівчини створений в притаманному їй жартівливому стилі, що чудово зрозуміла більшість шанувальників. Свою доню Даша обожнює і називає сонечком, без сумніву віддає їй всі сили та безмежну любов.

Мінімум сну та максимум обов’язків

Причину посту однієї з найбільш впізнаваних учасниць “МастерШеф-11” можна зрозуміти по серії сторісь на її сторінці. В одному них дівчина спочатку ділиться тим, як готує ванночку для купання доньки, дбайливо вимірюючи температуру води термометром. А далі ціла низка сторіс зі спробами вкласти донечку спати.

“Я готова вже замість неї вже лягти й заснути. Я б спала цілий день і не прокидалася. І їсти б не просила”, — із втомленим обличчям, але незмінною посмішкою говорить блогерка на одному з відео

Популярна TikTok-блогерка Даша Євтух пожартувала про складнощі материнства
Популярна TikTok-блогерка Даша Євтух пожартувала про складнощі материнства

Коли дівчинка нарешті заснула, матуся змогла знайти трішки часу для себе. Але замість омріяного відпочинку Даша пішла доглядати за своїм волоссям, якому після народження дитини не завжди можна приділити достатньо уваги.

Донечка, на яку люблячі батьки щиро чекали

На сторінці Даші є дуже багато фото з її вагітністю та чоловіком. По ним можна побачити радість блогерки та її старанність під час підготовки до пологів. Після народження дитини більшість контенту Євтух присвячує їй.

“Хочеться для цієї крихітки бути найкращою мамою”, — написала Даша в одному із постів

Варто зізнатися, зі своїм прагненням молода матуся справляється просто чудово. А наявність хорошого почуття гумору — один зі стовпів, на яких тримається міцна сім’я.

Схожі статті

“Зростом майже з маму”: Марічка Падалко показала 13-річну доньку Катрусю після розлуки — жили на 2 країни

Після 24 лютого 2022 року багато рідних людей змушені були роз'їхатися по різних куточках світу. Спіткала ця ситуація і сім'ю Марічки Падалко. Але нарешті телеведуча змогла возз'єднатися з дітьми.

Інші люди без макіяжу: фото Тіни Кароль, Олі Полякової, Злати Огнєвіч та інших співачок викликали фурор

Соціальні мережі та інтернет загалом часто створюють хибні стандарти краси. Тому українські зірки все частіше демонструють себе без макіяжу, щоб показати — кожен з нас красивий від природи.

Не тільки довгі ноги, а ще і рівні руки: Леся Нікітюк показала, як класно вміє готувати равіолі з лисичками

Леся Нікітюк чудово вміє підтримувати настрій на знімальному майданчику, завдяки чому вона стала улюбленицею мільйонів українців. Але це далеко не всі таланти популярної телеведучої!