Рубрики: Новини
26.07.2024 20:12

Женя Галич розповів про стосунки з Христиною Соловій та неочікуваний фінал побачення: ніс її на руках

Популярний український співак Женя Галич дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх стосунків з Христиною Соловій. Невже у молодих людей був роман?
Поділитися

Христина Соловій — талановита та вродлива молода жінка, тому зовсім не дивно, що шанувальники постійно намагаються з’ясувати, хто ж зміг полонити її серце. Спочатку зірку підозрювали у романі зі Святославом Вакарчуком. Але пізніше стало зрозуміло, що хоча артист і знайшов собі іншу, але це була не його підопічна.

Вельми очевидним був любовний зв’язок Христини з поетом Сергієм Жаданом. Письменник навіть розлучився, однак довго ця історія не тривала. Врешті-решт, Христина закохалася в іншого, і прийняла чесне рішення розійтися.

Женя Галич розповів про невдале побачення з Христиною Соловій

Женя Галич розповів про невдале побачення з Христиною Соловій

Однак, нещодавно Женя Галич розповів про побачення, яке в нього було з співачкою. За його словами, ніяких любовних стосунків у них не було, як і спроби розпочати роман. Однак вони влаштували зустріч, результат якої вийшов дивовижним.

Христині під кінець стало погано і Женя Галич був вимушений винести її на руках.

Женя Галич розповів про невдале побачення з Христиною Соловій

“Ну, мені здається, що в мене було побачення з Христиною Соловій… Було як побачення, але просто їй тоді стало погано, і ми допомагали їй подолати напад кольки чи чогось подібного, і на руках її виносив із клубу”, – зізнався зірка в своєму інтерв’ю для Емми Антонюк.

Нагадуємо, що не так давно Христина Соловій розірвала контракт з Святославом Вакарчуком, так як термін його дії сплинув. Зірках залишилася йому винна велику кількість грошей, однак запевняє, що має намір їх повернути, хоча і не одразу.

Ніяких конфліктів між ними не залишилося, вони розійшлися на хороші ноті. Зараз Святослав Вакарчук виступає для захисників, попри те, що вдома на нього чекає дружина та троє маленьких дітей.