Рубрики: Новини
29.07.2024 16:00

Дочки підросли, мама помолоділа років на 30: Камалія показала свою “групу підтримки” – найголовніший Захур

Найбагатша співачка України Камалія разом зі своїми дочками-двійнятами взяла участь у змаганнях з кінного спорту. Окрім красуні-мами їх підтримував колишній чоловік артистки – Захур.
Поділитися

2023 року співачка Камалія розлучилася зі своїм багатим і впливовим чоловіком – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, але незважаючи на офіційне розлучення, пара продовжує підтримувати добрі стосунки. Вони обидва беруть участь у вихованні спільних дочок Арабелли та Мірабелли, є партнерами по бізнесу та всіляко підтримують один одного.

Камалія показала свою групу підтримки: мама, доньки та Захур

Так, напередодні Камалія та її доньки-двійнята взяли участь у змаганнях з верхової їзди, які відбулися у Equides club у Києві. Це були їхні перші змагання після початку пандемії та повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. І хоча результати співачки у загальному заліку не виправдали її очікування, показники її дочок – Арабелли та Мірабели, які разом із батьком прилетіли з Лондона, були відмінними. Про це Камалія відразу поділилася в Інстаграмі.

“Я надзвичайно пишусь, що мої дівчинки глибоко залучені до кінного спорту, і хто знає, можливо, одного дня вони привезуть золоту медаль зі світових змагань в Україну!”,- написала Камалія у коментарі до фотографій, які були зроблені цього дня.

На одному зі знімків можна побачити всю сім’ю у повному складі – співачку з дівчатками у гарній формі, її чоловіка-мільярдера та мами – Інни Шмаренкової, яка вразила своїм помітно помолоділим зовнішнім виглядом. Колишня теща пакистанського мільярдера позувала на загальному фото у стильних шкіряних бриджах з накладними кишенями та майці з глибоким вирізом у зоні декольте. Доповнили образ красива стильна зачіска та макіяж.

“Щиро дякую моїй дивовижній групі підтримки – моїй батьківщині та друзям, які допомогли моїм донькам досягти цих побед”, – написала Камалія.

Камалія показала свою групу підтримки: мама, доньки та Захур

Нагадаємо, що Камалія вже давно захоплюється кінним спортом і неодноразово брала участь у змаганнях, тому немає нічого дивного, що дочки пішли її стопами.