Батькові – 70, а мамі не даси і 30-ти: як виглядають батьки Камалії, які трохи старші за екс-чоловіка Захура

Найбагатша співачка України Камалія днями привітав батька з ювілеєм та вперше за довгий час опублікувала його фото. А як виглядає мати артистки?

Днями співачка Камалія оприлюднила зворушливий пост, де вітала свого рідного батька із 70-річним ювілеєм. У кадрі артистка позувала у неймовірно красивій вечірній сукні поряд із підтягнутим віковим чоловіком, який був одягнений у класичні штани та сорочку. У коментарі Камалія написала багато зворушливих слів із побажаннями до рідної людини.

Як виглядають батьки Камалії, які трохи старші за екс-чоловіка Захура
Як виглядають батьки Камалії, які трохи старші за екс-чоловіка Захура

“Вітаю тебе з 70-річним ювілеєм! Сьогодні твій день, і я хочу нагадати, який ти крутий!,- написала Камалія.

Зазначимо, що співачка тривалий час не спілкувалася зі своїм батьком. Кылька років тому на телебаченні навіть вийшла програма, де докладно розповідали про причини конфлікту. Батько співачки, який закінчив вищу військову школу за фахом військовий льотчик, звинувачував дочку, що вона разом зі своєю матір’ю (його колишньою дружиною) взагалі не підтримують з ним зв’язок. Мало того, донька, яка вийшла заміж за мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура і могла дозволити собі чималі витрати, кинула чоловіка напризволяще, тому він змушений жити на невелику пенсію в дуже скромній квартирі, в той час, як його колишня дружина жила елітному особняку з донькою. На той час програма наробила багато галасу.

Як виглядають батьки Камалії, які трохи старші за екс-чоловіка Захура
Як виглядають батьки Камалії, які трохи старші за екс-чоловіка Захура

Здавалося, близькі родичі більше не знайде спільної мови. Однак згодом стало відомо, що Камалія та її батько відновили спілкування. Мало того, чоловік став часто гостювати у будинку дочки та Захура.

Як виглядають батьки Камалії, які трохи старші за екс-чоловіка Захура
Як виглядають батьки Камалії, які трохи старші за екс-чоловіка Захура

Щодо мами знаменитості – Інни Шмаренкової, яка відіграла величезну роль у житті доньки, то за останній рік жінка неймовірно перетворилася. На останньому спільному відео жінка виглядає ровесницею доньки.

Камалія показала маму, яка виглядає молодшою за неї
Камалія показала маму, яка виглядає молодшою за неї

У коментарях так і писали – “Ваша мама красуня більше 30 років їй не даси” і в тому ж дусі.

Нагадаємо, що після розлучення з чоловіком-мільярдером, Камалії вдалося зберегти з ним теплі дружні стосунки. Мохаммад Захур взяв на себе відповідальність за утримання дочок, але й, зважаючи на все, підтримує матеріально і свою ексдружину.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.