Рубрики: Новини
29.07.2024 17:07

Підкреслила свої фізичні “переваги”: Каменських одягла мікро-сукню і блискучі прикраси на сцену в Юрмалі

Щирий виступ відомої Насті Каменських на фестивалі в Юрмалі розчулив серця багатьох людей. А її шикарний зовнішній вигляд не залишив байдужими латвійських журналістів.
Поділитися

Знаменита українська співачка Настя Каменських (NK) виступила на концерті у найбільшому місті-курорті Латвії — в Юрмалі. Це була величезна подія на яку прибули дуже відомі люди та зірки. Поїхати в Юрмалу Каменських вирішила у мікро-сукні з блискучими прикрасами. Саме в ній вона з’явилася на сцені в Юрмалі, а потім роздавала інтерв’ю. Світлини з цього заходу співачка виклала особисто на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, вона дуже рада, що стала частиною відкриття традиційного фестивалю, який проводиться в Юрмалі. Цього року він розпочався з виступу українських зірок. Як зазначила Каменських, фестиваль розпочався з “українського дня”. А сама сцена стала важливим майданчиком, щоб вкотре нагадати світу про те, що нині відбувається в Україні.

NK пояснила, що люди в нашій державі дуже сильні, єдині, світлі та добрі. Українці стоять на стороні справедливості.

“Дякую Латвії за гостинність, бурхливі овації та можливість прихистку для тисяч українців”, – написала у дописі до свого посту NK.

Також дружина Потапа додала, що вона вражена такій відкритості і сміливості у питанні відстоювати саме українську позицію.

“Музика – це мова, якою розмовляє наша душа, і сьогодні європейська публіка співала разом з українською душею”, – зазначила Настя Каменських.

Звичайно, що вже легендарна Каменських просто не могла не бути однією з найкрасивіших на цьому фестивалі. Вразити всіх своєю зовнішністю вона вирішила своєю білою сукнею із дуже відкритим бюстьє-мушлями. Тим самим підкреслити всю свою красу і свої фізичні переваги.

У коментарях до її допису підписники зазначили, що виступ Насті Каменських у Юрмалі був щирим і дуже потужним.

“Вам було важко співати. А у мене кожен раз сльози, коли тільки читаю рядки пісні “Україна”. Дякую що поширюєте світом українську позицію!”, – написала одна з фанаток NK.