“Буде дитина”: Настя Каменських припинила приховувати правду про свій стан та показала округлий живіт

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову викликала фурор своїм зовнішнім виглядом. Що на цей раз помітили шанувальники? Усі деталі в статті.

Після повернення Насті Каменських до Батьківщини навколо її персони стало ходити ще більше чуток. Здебільшого вони були пов’язані з її імовірною вагітністю, так як артистка серйозно змінилася у фігурі та викликала певні сподівання у шанувальників на рахунок майбутнього поповнення в сім’ї.

У той період зірка заявила, що буде намагатися схуднути і почала активно братися за своє здоров’я. Однак вже через рік у Настя дала ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого заявила, що приймаю себе такою, якою вона є і буде працювати над своїм ментальним здоров’ям, а фігуру залишить в спокої.

Настя Каменських показала свою нову фігуру під час виступу

Настя Каменських офіційно заявила, що вже готова ходити на нові побачення
Настя Каменських показала свою нову фігуру під час виступу

За її словами, причина такого рішення криється саме в бажанні бути в гармонії з собою. Однак, деякі фанати на той момент вже здогадувалися, що артистка може виношувати дитя. Вже більше, ніж півроку Настя Каменських здебільшого знаходиться у Латинській Америці і доволі рідко приїжджає до України.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram багато кадрів, але також вони здебільшого зроблені крупним планом. І лише нещодавно зірка оприлюднила нове відео, на якому показала свій виступ. Фанати одразу звернули свою увагу на зміни у талії зірки. Вона помітно округлилася, а в коментаря посипалася як критика, так і здогадки на рахунок причини такої трансформації.

Настя Каменських заінтригувала мережу змінами у фігурі

Нагадуємо, деякі представники преси схилялися до того, що артистка розлучається зі своїм чоловіком Потапом після скандалу навколо його подружніх зрад, а також небажання повертатися до України. Врешті-решт, усі ці чутки були спростовані самою парою, але Каменських не вдалося запевнити, що у її стосунках з чоловіком все в порядку, і що вона не чекає на дитя.

Пара продовжує знаходитися здебільшого в розлуці. Але запевнити публіку в тому, що між ними все в порядку здебільшого намагаються саме Олексій, у той самий час як Настя Каменських повністю ігнорує чутки навколо неї.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.