Рубрики: Новини
29.07.2024 17:45

Ольга Сумська показала рідкісні фото з донькою копією Борисюка: а чим зайнята старша Тоня Паперна у Москві

Актриса Ольга Сумська показала свою молодшу доньку від Віталія Борисюка, яка перебуває з батьками у Києві. А що відомо про старшу доньку знаменитості - Антоніну Паперну?
Поділитися

У актриси Ольги Сумської двоє дорослих доньок – старша Антоніна народилася у першому шлюбі з актором Євгеном Паперним. Шлюб тривав чотири роки, а потім актриса пішла до молодого актора Віталія Борисюка, у шлюбі з яким з’явилася друга дочка Ганна. Обидві дівчинки пішли стопами своїх батьків і теж стали актрисами. 22-річна Анна знаходиться поряд з батьками в Україні та грає з мамою та татом в одному театрі. Нещодавно Ольга Сумська поділилася фотографією, на якій позувала разом із донькою від другого чоловіка, яка неймовірно схожа свого батька – Віталія Борисюка.

Ольга Сумська показала рідкісне фото із дочкою

Щодо старшої Антоніни, то ще до початку війни дочка Сумської виїхала до Москви, де намагалася збудувати кар’єру. Там акторка познайомилася з російським актором Володимиром Ягличем, з яким почала жити у цивільному шлюбі. Згодом у сім’ї один за одним з’явилися діти. За цей час Тоня вже встигла снятися у пару фільмах і завела свій власний блог в Інстаграм, де докладно розповідала про життя.

Ольга Сумська показала рідкісне фото із дочкою

Перед початком війни дочка Сумська залишалася в Москві. На початку 2022 року Антоніна Паперна закрила свої сторінки у соціальних мережах і просто зникла. Знаменитій мамі – Ользі Сумській довелося виправдовувати доньку. Актриса зізнавалася, що Тоня дуже переживає за Україну, але не може відкрито висловлювати свою позицію, оскільки дуже боїться за дітей.

Однак, через деякий час Паперна почала виходити у світ. Спочатку дочка Сумської з’явилася на червоній доріжці на прем’єрі фільму, потім її бачили на тусовці, присвяченій дню народження подруги.

А нещодавно Тоня похвалилася, що знялася у новому серіалі, де виконала одну із ключових ролей. Знаменита мама не стала коментувати новину.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі