“Моя рідненька”: Ольга Сумська показала старшу дочку-москвичку Тоню Паперну, якій виповнилося 34 роки

Знаменита українська акторка Ольга Сумська показала старшу дочку-москвичку Тоню Паперну, якій виповнилося 34 роки. Спадкоємиця зірки святкує свій день народження.

Так, старша дочка артистка Антоніна, яка народилася у її шлюбі з Євгеном попер ним святкує день своєї появи на світ 1 червня — у День захисту дітей. Цікаво, що попри наближеність до української еліти, а також дитинство проведене в театрі Антоніна далеко не одразу зрозуміла, куди хоче рухатися.

Про бажання вступити до російського театрального, а також переїзд до Москви вона заговорила лише 10 років тому. Тоді сім’я ще не підозрювала про те, чим це обернеться для них.

Ольга Сумська показала свою старшу дочку у день її народження

Дочка Ольги Сумської показала, як виглядає її новий будинок
Ольга Сумська показала свою старшу дочку у день її народження

Антоніна також мріяла про російське громадянство, яке роками не могла отримати, і врешті-решт навіть заявила, що напевно це бажання вона не здійснить ніколи.

Після 24 лютого, коли у Паперної вже був чоловік та двоє дітей, а також розкішний маєток в Підмосков’ї публіка очікувала, що вона покине своє побудоване там життя і повернеться або на батьківщину або поїде за кордон. Але у цьому питанні молода акторка розчарувала публіку, що викликало гнів в мережі, котрий був повністю спрямований на Ольгу В’ячеславівну.

Як мати вона спочатку намагалася захистити своє дитя, але пізніше зізналася, що робити це неетично, і вона просто не буде коментувати ситуацію з її дочкою.

І вперше за великий проміжок часу вона публічно пригадала про Антоніну на день її народження. Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію дівчини та привітала її.

Ольга Сумська показала свою старшу дочку у день її народження

Нагадуємо, що спочатку у Ольги В’ячеславівнт навіть виходило знайти розуміння у публіки, але після того, як Антоніна почала виходити на червоні доріжки, а також зніматися в російських проєктах аудиторія здебільшого повністю відвернулася від неї. Тим не менш, зараз оперна разом зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем процвітає.

Схожі статті