Рубрики: Новини
29.07.2024 23:58

“Рітка ледь не крякнула”: Дмитрейшн та Оля Кролик розповіли про казус, який стався на “МастерШеф-13”

Що може викликати неприємні емоції в учасників "МастерШеф"? Суворий суддя Володимир Ярославський? Складні конкурси? Чорні фартухи? Маргарита Крутько із 13 сезону показала неочікуваний варіант.
Поділитися

Маргарита Крутько, напевно, є однією з найцікавіших учасниць за всі сезони “МастерШеф”. Своєю легкістю, простотою та щирістю деяким глядачам вона нагадувала дитину. Але на проєкт Рита прийшла, коли їй вже виповнилося 20 та вона закінчувала 4 курс університету.

Маргарита Крутько під час запису інтерв’ю у 13 сезоні МастерШеф

Так, Крутько є дуже особливою дівчиною. Саме цією особливістю вона сподобалася своїм колегам, трійці суддів та сотням тисяч глядачів біля телеекранів. Маргарита завжди вміла гарно пожартувати перед конкурсами та під час змагань, додаючи атмосфері легкості. Для самовираження кулінарка обрала реп, який кілька разів зачитувала на проєкті. Але також Крутько запам’яталася, як дівчина-халепа, здатна знайти проблему там, де її не має бути.

Одну з проблем вона знайшла завдяки невидимкам для волосся. Знімаючи їх уже в готелі після запису чергового випуску, Маргарита випадково пошкрябала собі голову. Результатом стала кров, яку їй довелося витирати та зупиняти ватними дисками.

Дмитрейшн та Ольга Кролик розповіли про казус Маргарити Крутько

Наступного знімального дня над цією ситуацією учасники посміялися, а Дмитрейшн навіть прокоментував її в характерній для себе манері, по-дружньому пожартувавши над Крутько. Але безпосередньо у той момент весело було не всім. Особливо Ірині Прудніковій, з якою Маргарита проживала в одній кімнаті. Саме їй дівчина вирішила написати першій після такого казусу. Іра спочатку навіть перелякалася та запитала, чи не треба викликати швидку.

Зараз Маргарита не дуже активна в соціальних мережах та, на відміну від колег, зовсім не публікує відео з рецептами. Себе Крутько знайшла в досить неочікуваній сфері — як агент з нерухомості. Тому зараз з Маргаритою ви можете поспілкуватися, якщо захочете орендувати квартиру у Києві.