Більші за чоловічі руки: суддя шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська пояснила, чому у неї такі “ручища”

Українці обговорюють долоні відомої переможниці та судді кулінарного шоу "МастерШеф" Ольги Мартиновської. Вже відомо, що відбувається з руками телезірки, які вміють готувати унікальні шедеври.

Знаменита суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська із захопленням публічно розповіла про свою любов до своїх долонь. Це і не дивно, адже вона є переможницею третього сезону проєкту “МастерШеф” і ще тоді довела всім свою майстерність вміло готувати різні шедеври. А потім взагалі стала суддею цього шоу.

Ольга Мартиновська показала, як виглядають руки кухаря
Ольга Мартиновська показала, як виглядають руки кухаря

Нині зірка виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram дуже гарні світлини своїх рук. То вони ріжуть гарне і запашне українське сало, то замішують тісто з українського борошна, то миють і чистять нашу рідну картоплю.

Ольга Мартиновська зазначила, їй писали у коментарях, що її долоні страшні, жахливі та навіть схожі на руки літньої людини. Інші говорили, що до зірки просто чіпляються і в неї звичайні нормальні руки. Утім всі ці слова підписників у соцмережі змусили задуматися суддю кулінарного шоу про її руки.

“Я обожнюю свої руки, мені вони дуже подобаються”, – написала Ольга Мартиновська про свої долоні.

Ольга Мартиновська показала, як виглядають руки кухаря
Ольга Мартиновська показала, як виглядають руки кухаря

Тендітними свої долоні Ольга Мартиновська не вважає. Причина — бо це так і є. У дитинстві вона вчилася грати на фортепіано, займалася волейболом і загалом дуже багато фізично працювала. Тому, що проживала в сільській місцевості, де завжди було дуже багато роботи.

“Яскраво виражені вени – то татова генетика. У нього такі ж самі ручища. Але це ж найнадійніші і найсильніші в світі руки! Широка долоня, довгі пальці… і так, моя рука більша за багато чоловічих рук, то й що! Якби я вміла малювати – я б малювала саме такі руки”, – продовжила розповідати про свої руки відома кулінарка України.

 

Крім цього, вона зазначила, що у певний час і в певному віці, до кожного з нас приходить абсолютне прийняття свого тіла. Таким, яким воно є і зі всіма його особливостями. І це стається з кожною людиною, рано чи пізно. І в той час, коли це дійсно має статися.

“У моїх руках все, що я зробила і що ще зроблю. Головне ж їх не опускати, щоб не втратити щось важливе…”, – додала на завершення Ольга Мартиновська.

Схожі статті