Рубрики: Новини
30.07.2024 12:47

“Вона була в такому жахливому настрої”: Андрій Данилко розповів про свою останню розмову з Софією Ротару

Андрій Данилко дав ексклюзивний коментар на рахунок Софії Ротару і розповів, про що вони з нею говорили по телефону вперше в житті. Докладніше в матеріалі.
Поділитися

Як відомо, вже два з половиною роки Софія Михайлівна мовчить. Неодноразово Ротару намагалися розговорити, зв’язатися з нею, однак вона не йде на поступки. Зокрема, Наталія Мосейчук навіть вдалася до провокації, заявивши на всю країну, що зірка могла зробити багато добрих справ, взявши участь у благодійних концертах, однак не захотіла цього робити.

Софія Михайлівна не відреагувала і на цей випад на свою адресу. І що примітно, саме після цього коментаря зірку залишили в спокої. Тим паче, що вона неодноразово дала зрозуміти — підтримує свою батьківщину.

Час від часу Ротару публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram реакції на трагедії у різних містах країни та засуджує, те що відбувається.

Думка Андрія Данилка значно відрізняється від позиції Наталії Мосейчук щодо Софії Михайлівни.

Андрій Данилко розповів, про що розмовляв з Софією Ротару по телефону

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому пригадав про свою розмову з легендою української естради.Артиста заявив, що ніхто не знає, як Софія Михайлівна почувається насправді, і чи є взагалі в неї ресурс повертатися до публіки. За її не публічність та мовчання він її не засуджує, адже розуміє, що моральний стан артистки може бути дуже поганим.

Андрій Данилко розповів, про що розмовляв з Софією Ротару по телефону

Андрій Данилко розповів, про що розмовляв з Софією Ротару по телефону

Зокрема, частково він цю думку підтвердив заявою про те, що коли вони вперше та востаннє поговорили з нею по телефону, вона взагалі не мала ніякого настрою. Втім, її дзвінок став початком для підтримання спілкування. Ротару зв’язалася з Андрієм Данилком після того, як стався черговий о**ріл.

“І вона в такому жахливому настрої. Я її привітав. А я сам був, коли сім разів вдарили. Тоді був останній раз. Я їй іноді надсилаю якісь картинки, типу, “Позитивин. Тричі на день”. Таке дурне, але миле. Для розрядки”, – поділився шоумен.