“Є позашлюбні діти”: розкрито секрет особистого життя Андрія Данилка, який 30 років ховав свою кохану

Довгі роки Андрій Данилко успішно приховував правду про своє особисте життя. І на рахунок його сім'ї фанати могли покладатися інформації, яка з'являлася лише на рівні пліток.

Неодноразово в мережі з’являлася інформація про те, що у Андрія Данилка нібито є діти. Зокрема, журналісти більше 10 років тому поїхали до його села, де проживала його матір, та розпитали місцевих про нібито його синів.

Однак, інформація так і не підтвердилася. Досі залишається загадкою, чи існують хлопчики насправді, або ж стали фантазії плодом фантазії чи то пересічних людей, чи то преси.

Ворожка розкрила наявність у Андрія Данилка позашлюбних дітей

Андрій Данилко пояснив, що в нього було з обличчям на Нацвідборі
Ворожка розкрила наявність у Андрія Данилка позашлюбних дітей

Але досі його особисте життя інтригує публіку. У своєму нещодавньому інтерв’ю зірка хіба що розповів про те, що завжди мріяв створити сім’ю, але довгі роки в нього це не виходило зробити, а тому він покинув цю ідею і змирився зі станом справ.

Ворожка Марія Тихо вважає, що у зірки дійсно немає родини. Тим не менш, вона також заявила, що у нього імовірніше за все є позашлюбні діти, про яких він може навіть не знати.

“Я не бачу тут шлюбу. Він чітко сфокусований на роботі. У нього робота – робота і все. Тут, судячи по картам, немає місця особистому життю у нього”, – заявила Тиха на своєму YouTube-каналі.

А далі вразила інформацією і про ймовірних позашлюбних дітей співака.

“Я думаю, що у нього вони є. Чи знає він про них? Ні, не знає”

Нагадуємо, що раніше артисту постійно приписували романи з його колегами. Наприклад, з Інною Білоконь, яка вже давно заміжня та виростала в цьому шлюбі дітей.

А ще раніше зірка постійно ставав центром пліток про його нетрадиційну орієнтацію, які жодного разу нічим не підкріпилися. Навпроти, друзі Андрія говорили про те, що він пережив глибоку депресію через ситуацію між ним та російською владою, яка більше 10 років тому вигнала його з естради.

В свою чергу Радмила Щоголева, яка виконувала роль Ґелі розповіла про свою близькість з артистом, яка була втрачена через її вчинок. Особистість жінки, яка мала любовні відносини з зіркою досі залишається загадкою.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.