Рубрики: Новини
30.07.2024 14:10

Йому 25 і він дуже схожий на Скрябіна: скільки насправді було дітей у Кузьми. Цей хлопец теж став музикантом

Популярний український ведучий Слава Дьомін розкрив деякі деталі із життя 25-річного сина Ірини Білик, який, на думку українців, дуже схожий на Кузьму Скрябіна.
Поділитися

Відомо, що популярний український співак Кузьма Скрябін, який загинув в автомобільній катастрофі 9 років тому, мав єдину доньку Марію-Барбару, яка народилася в шлюбі зі Світланою Бабійчук. Наразі дівчині 27 років і вона схожа на свою маму. Однак є молодий чоловік, який, на думку багатьох українців, зовні дуже нагадує Скрябіна, і це старший син Ірини Білик – Гліб Оверчук.

Білик показала 25-річного сина, який виявився дуже схожим на Скрябіна

Зазначимо, що співачка дуже рідко розповідає про своїх дітей і практично не показує їхні фотографії у соціальних мережах, проте нещодавно випливли деякі подробиці життя старшого сина артистки.

Журналіст Слава Дьомін розсекретив, що 25-річний син Ірини Білик зараз мешкає в Іспанії. Молодий чоловік пішов стопами своєї знаменитої мами і почав займатися музикою. Гліб Оверчук зібрав свою групу і час від часу виступає на невеликих майданчиках за кордоном. Син Білик освоїв кілька музичних інструментів, серед яких гітара, на якій завжди грав Скрябін та барабани.

Білик показала 25-річного сина, який виявився дуже схожим на Скрябіна

Що стосується зовнішності 25-річного Гліба Оверчука, то згодом він ще більше став нагадувати Кузьму, тільки волосся стало помітно довшим.

Білик показала 25-річного сина, який виявився дуже схожим на Скрябіна

Нагадаємо, що батьком старшого сина Ірини Білик є модель Андрій Оверчук. Їхній шлюб тривав 4 роки. Пара розлучилася, коли Глібу було лише 2 роки. Де знаходиться колишній чоловік Ірини Білик та батько її старшого спадкоємця зараз, невідомо.

Натомість вже точно знають, що разом із Глібом Оверчуком в Іспанії постійно перебуває і молодший син співачки від азербайджанського стиліста, співака та фотографа Аслана Ахмадова – Табріз.